logo
7 December 2015

Catrice Eye’Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me!

Gepost in beauty

Catrice Eye'Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me!, catrice, catrice cosmetics, fashion blogger, beautyblog, catrice dip liner, catrice eyeliner,Catrice Eye'Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me! review, catrice dip liner review, catrice waterproof eyeliner, budget eyeliner

Ik vind lang niet alle eyeliners prettig in gebruik, dus een nieuwe eyeliner uitproberen is altijd weer spannend. Dit keer was het de beurt aan de Catrice Eye’Matic Dip Liner Waterproof: een waterproof liquid eyeliner die alleen verkrijgbaar is in de zwarte kleur ‘Stay with me!’.

Catrice Eye'Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me!, catrice, catrice cosmetics, fashion blogger, beautyblog, catrice dip liner, catrice eyeliner,Catrice Eye'Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me! review, catrice dip liner review, catrice waterproof eyeliner, budget eyeliner

Aan de applicator heb ik even moeten wennen: het is geen kwastje, geen stift, maar een vilten pen. Met de punt kun je een dunne lijn trekken, met de zijkant van de pen een wat dikkere. Het is even oefenen en handigheid erin krijgen. Aan de vloeistof ligt het in ieder geval niet: die is inktzwart en niet te dik of te dun.

Catrice Eye'Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me!, catrice, catrice cosmetics, fashion blogger, beautyblog, catrice dip liner, catrice eyeliner,Catrice Eye'Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me! review, catrice dip liner review, catrice waterproof eyeliner, budget eyeliner

Ik vind de applicator dus niet het allermakkelijkste werken, maar ik kan me voorstellen dat dat aan mijn ongeduld ligt. Gezien zijn prijs ben ik hoe dan ook tevreden over deze dip liner. Je kunt ‘m met een gerust hart zelf proberen!

Catrice Eye'Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me!, catrice, catrice cosmetics, fashion blogger, beautyblog, catrice dip liner, catrice eyeliner,Catrice Eye'Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me! review, catrice dip liner review, catrice waterproof eyeliner, budget eyeliner

De Catrice Eye’Matic Dip Liner Waterproof Stay With Me! kost €3,39 en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties