logo
27 December 2015

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Porcellain

Gepost in beauty

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Porcellain, catrice cosmetics, goede concealer, high coverage concealer, concealer die goed dekt, huid camoufleren, budgetvriendelijke make-up, kruidvat, liquid concealer, Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer is er tegen donkere kringen en rood- en oneffenheden. Het ‘high coverage’ in de naam verklapt dat deze concealer je een hoge dekking geeft. Catrice belooft verder dat de High Coverage Concealer waterproof en longlasting is.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Porcellain, catrice cosmetics, goede concealer, high coverage concealer, concealer die goed dekt, huid camoufleren, budgetvriendelijke make-up, kruidvat, liquid concealer, Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik ben dol op vloeibare concealers met een applicator als deze. Compacte concealers zijn voor mijn huid namelijk vaak te droog.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Porcellain, catrice cosmetics, goede concealer, high coverage concealer, concealer die goed dekt, huid camoufleren, budgetvriendelijke make-up, kruidvat, liquid concealer, Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De grote vraag was voor mij echter: hoe goed zou deze concealer daadwerkelijk dekken én is de lichtste tint – Porcellain – licht genoeg voor mij? Dat zijn namelijk over het algemeen de twee heikelpunten bij een budgetvriendelijke concealer.

Het antwoord is dat beiden bij deze concealer helemaal goed zit! De dekking is niet helemáál zoals bij mijn favoriet, de NARS Radiant Creamy Concealer, maar komt echt een eind in de buurt. Bovendien is de tint perfect en blijft de concealer inderdaad goed zitten. Hieronder zie je links een voor- en rechts een nafoto.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Porcellain, catrice cosmetics, goede concealer, high coverage concealer, concealer die goed dekt, huid camoufleren, budgetvriendelijke make-up, kruidvat, liquid concealer, Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer review, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Een minpuntje is overigens wel dat er maar twee kleuren zijn van dit product: Porcellain en Light Beige. Dat verkleint natuurlijk de kans dat één van de twee geschikt is voor jouw huidtint, zeker als je huid wat donkerder van kleur is.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer Porcellain kost €3,59 en is te koop bij Kruidvat.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties