logo
18 December 2015

essence merry berry nail polish the masked ball

Gepost in beauty

essence merry berry, essence merry berry nail polish the masked ball, essence trendcollectie, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, essence nagellak, paarse nagellak, cream nail polish, essence kerst 2015, make-up kerst 2015, holiday collections 2015, essence merry berry swatches, essence merry berry review

De essence merry berry trendcollectie staat natúúrlijk in het teken van Kerst. De collectie is dan ook super feestelijk, met onder andere een dust powder, een prachtig highlight poeder (die natuurlijk gelijk overal uitverkocht was), rode en paarse lipsticks en nagellakjes met een chique dop.

Het lakje dat mij in de winkel het meeste aansprak is ‘the masked ball’. Donkerpaars van kleur en – ondanks de feestdagen- helemaal vrij van glitter of shimmer. Ik vind het een toffe, koele kleur voor deze (nog niet officiële) winterperiode.

essence merry berry nail polish the masked ball dekt zo goed als met één laagje, maar het beste resultaat krijg je toch als je twee keer lakt.

De afgelopen tijd heb ik veel essie gedragen en eerlijk is eerlijk: deze van essence blijft toch wat minder goed zitten. Maar hé: met zo’n bescheiden prijsje (€1,99) ga ik niet zeuren.

De essence merry berry is nog tot eind van het jaar verkrijgbaar bij Kruidvat zolang de voorraad strekt.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties