logo
6 December 2015

Faux fur for life

Gepost in mijn outfits

h&m studio 2015, h&m studio faux fur coat, faux fur jas, bruine jas, wollen trui, & other stories, blank nyc jeans, skinny jeans, zara perspex heels, zara gradient heels, zara ankle boots, fashion blogger, fashion is a party, arnhemh&m studio 2015, h&m studio faux fur coat, faux fur jas, bruine jas, wollen trui, & other stories, blank nyc jeans, skinny jeans, zara perspex heels, zara gradient heels, zara ankle boots, fashion blogger, fashion is a party, arnhemh&m studio 2015, h&m studio faux fur coat, faux fur jas, bruine jas, wollen trui, & other stories, blank nyc jeans, skinny jeans, zara perspex heels, zara gradient heels, zara ankle boots, fashion blogger, fashion is a party, arnhemh&m studio 2015, h&m studio faux fur coat, faux fur jas, bruine jas, wollen trui, & other stories, blank nyc jeans, skinny jeans, zara perspex heels, zara gradient heels, zara ankle boots, fashion blogger, fashion is a party, arnhemh&m studio 2015, h&m studio faux fur coat, faux fur jas, bruine jas, wollen trui, & other stories, blank nyc jeans, skinny jeans, zara perspex heels, zara gradient heels, zara ankle boots, fashion blogger, fashion is a party, arnhem

Er was een tijd dat ik me er een soort van tegen wilde verzetten dat ik elke winter in faux fur loop – want dat wordt toch saai?-, maar inmiddels heb ik me er weer helemaal aan overgegeven. Faux fur for live!

Ik draag:

& Other Stories wollen trui (hier kun je een look alike vinden)
H&M Studio faux fur jas (hier kun je een look alike vinden)
Blank NYC skinny jeans (kun je hier vinden)
ZARA beige enkellaarzen (hier kun je look alikes vinden)

Shop mijn look:


Foto’s door Jan Neman.


  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties