logo
25 December 2015

Goud bestek

Gepost in overig

goudkleurig bestek, gouden bestek, modemusthaves, goud servies, bestek vervangen, woonaccessoires, fashion is a party, fashion blogger, lifestyle, kerst, kerst 2015

Toen Bas en ik gingen samenwonen konden we natuurlijk niet alles nieuw kopen – hoe graag ik dat ook had gewild. Vooral ons servies en bestek is me een doorn in het oog. Toch is bestek vervangen een beetje zoiets als al mijn kledinghangers vervangen (wat ik ook al tijden heel graag wil): best een investering voor iets wat het nu ook gewoon “doet”.

Anyway, doe mij maar goud bestek! Ik vind het super tof dat ModeMusthaves momenteel goudkleurige messen, vorken en lepels verkoopt. Daar had ik graag mijn kerstdinertje van gegeten!

Je shopt ze hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties