logo
20 December 2015

Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit

Gepost in beauty

Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit, jane iredale, jane iredale nederland, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit review, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw, smoky eye, make-up tutorials, beauty holiday 2015, make-up kerst, smokey eyes

Laatst schreef ik al vol enthousiasme over het Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette, maar er is nóg een holiday palette dat ik fantastisch vind: het Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit. Dit is niet zozeer een palette, maar een volledig boekje met acht oogschaduws en vijf tutorials. Ook zit er een dubbelzijdige applicator in, maar die is helaas – zoals gebruikelijk – niets.

Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit, jane iredale, jane iredale nederland, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit review, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw, smoky eye, make-up tutorials, beauty holiday 2015, make-up kerst, smokey eyesJane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit, jane iredale, jane iredale nederland, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit review, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw, smoky eye, make-up tutorials, beauty holiday 2015, make-up kerst, smokey eyesJane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit, jane iredale, jane iredale nederland, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit review, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw, smoky eye, make-up tutorials, beauty holiday 2015, make-up kerst, smokey eyes

De oogschaduws zijn heel goed gepigmenteerd (al blijven paars en groen wat achter) en hebben een super textuur. De matte zijn iets aan de droge kant, maar dat is in zijn algemeenheid sowieso meer regel dan uitzondering bij mat.

Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit, jane iredale, jane iredale nederland, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit review, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw, smoky eye, make-up tutorials, beauty holiday 2015, make-up kerst, smokey eyes

Ik weet eigenlijk niet zo heel goed waarom de eerste drie oogschaduws zoveel groter zijn dan de andere vijf, maar ik neem aan dat het is omdat ze bedoeld zijn als de basistinten, die je het meest zult gebruiken. De paarse en groene oogschaduw zal ik inderdaad niet zoveel gebruiken als de rest, maar van de overige drie kan ik dat niet zo 1, 2, 3, zeggen.

Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit / Fashion is a party

Hoewel de oogschaduws an sich niet vernieuwend of onderscheidend zijn, noem ik dit palette toch fantastisch. Waarom? Omdat het zo’n palette is dat ik er ontzettend makkelijk en snel bij pak. Omdat de keuze niet reuze is (stiekem werken 50 kleuren in één palette in de praktijk vooral verwarrend), omdat je er verschillende naturelle looks mee kunt maken, maar ook wat kleur mee kunt toevoegen en omdat de kwaliteit gewoon goed is.

Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit, jane iredale, jane iredale nederland, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit review, Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit swatches, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, oogschaduw, smoky eye, make-up tutorials, beauty holiday 2015, make-up kerst, smokey eyesJane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit / Fashion is a party

De Jane Iredale In the Blink of a Smoky Eye Smoky Eye Kit kost €62,-. Hier vind je de verkooppunten van Jane Iredale en hier meer informatie over het palette.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties