logo
15 December 2015

Check, check, double check

Gepost in mijn outfits

Check, check, double check, grid scarf, checked scarf, geruite sjaal, scarfz.nl, veterschoenen, vanharen schoenen, schoenen glitter, wollen sjaal, wollen jas, zwarte wollen jas, h&m studio, rode lipstick, zonnebril, arnhem, fashion blogger, fashion is a partyCheck, check, double check, grid scarf, checked scarf, geruite sjaal, scarfz.nl, veterschoenen, vanharen schoenen, schoenen glitter, wollen sjaal, wollen jas, zwarte wollen jas, h&m studio, rode lipstick, zonnebril, arnhem, fashion blogger, fashion is a partyCheck, check, double check, grid scarf, checked scarf, geruite sjaal, scarfz.nl, veterschoenen, vanharen schoenen, schoenen glitter, wollen sjaal, wollen jas, zwarte wollen jas, h&m studio, rode lipstick, zonnebril, arnhem, fashion blogger, fashion is a partyCheck, check, double check, grid scarf, checked scarf, geruite sjaal, scarfz.nl, veterschoenen, vanharen schoenen, schoenen glitter, wollen sjaal, wollen jas, zwarte wollen jas, h&m studio, rode lipstick, zonnebril, arnhem, fashion blogger, fashion is a party

Ha, een zonnebril! Just what I needed. Mijn vader zei al: ‘Je draagt wel veel zwart de laatste tijd’, dus zie de bril als compensatie. 

By the way: zwart is voor creatievelingen, laten we dat niet vergeten. Ook is het ene zwart het andere niet: zwarte glitters zijn bijvoorbeeld een categorie apart. Wie spot ze op mijn vanHaren schoenen?

Ik draag:

Gestuz zwart jurkje (hier kun je Gestuz vinden)
H&M Studio zwarte wollen jas (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte veterschoenen met glitter (kun je hier vinden)
Scarfz.nl zwart/wit geruite sjaal (kun je hier vinden)
H&M zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties