logo
26 December 2015

Kerst 2015

Gepost in mijn outfits

velours pumps, sarenza, sarenza pumps, bordeaux pumps, kerst 2015, kerst outfit, pull & bear, gestreepte top, gestreepte trui, gestreepte sweater, glitter, midi rok, zwarte midi rok, lange rok, arnhem, fashion blogger, fashion is a partyvelours pumps, sarenza, sarenza pumps, bordeaux pumps, kerst 2015, kerst outfit, pull & bear, gestreepte top, gestreepte trui, gestreepte sweater, glitter, midi rok, zwarte midi rok, lange rok, arnhem, fashion blogger, fashion is a partyvelours pumps, sarenza, sarenza pumps, bordeaux pumps, kerst 2015, kerst outfit, pull & bear, gestreepte top, gestreepte trui, gestreepte sweater, glitter, midi rok, zwarte midi rok, lange rok, arnhem, fashion blogger, fashion is a partyvelours pumps, sarenza, sarenza pumps, bordeaux pumps, kerst 2015, kerst outfit, pull & bear, gestreepte top, gestreepte trui, gestreepte sweater, glitter, midi rok, zwarte midi rok, lange rok, arnhem, fashion blogger, fashion is a party

Hoe is jullie Kerst tot nu toe? Als ik dit typ is het pas Eerste Kerstdag 13:00 uur. Bovenstaande foto’s moet ik nog maken, maar ik besluit alvast op mijn relaxte gemak wat te typen.

Samen met 2,9 miljoen andere mensen heb ik kerstavond All You Need Is Love gekeken. Ik ben niet zo’n huilerd, maar bij -voorspelbaar- de hond hield ik het niet droog. Ondertussen las ik de LINDA. Meiden die al weken onaangeroerd naast mijn bed lag. Ik vond het mooi om het interview tussen Laura Maaskant en Waylon te lezen: voor mijn gevoel zit ik precies tussen hen in. Ik heb het sombere en het moeilijke van Waylon, maar het brave en gestructureerde van Laura. Een hoogtepuntje in het blad vond ik verder de column van Hanna Bervoets. Haar teksten zijn altijd raak. Ze schrijft dit keer over het woord ‘lief’. Een mooi thema eigenlijk, om over te lezen tijdens Kerst.

‘Lief is niet stoer, niet verstandig, niet sexy, lief is voor losers’. Voordat je begint tegen te sputteren: bij deze quote hoort een context. Wat ik in de column herken is dat ik echt een hekel heb aan voor mij lege woorden als ‘lief’ of ‘aardig’. Ik geloof er eigenlijk niet in dat mensen lief of aardig zíjn. Dat klinkt misschien inderdaad somber en moeilijk, maar wat ik bedoel te zeggen is dat het er voor mij niet om gaat of je lief of aardig bent, maar of je lief en aardig bent op de juiste momenten.

Vanochtend – voor jullie dus gisterochtend- heb ik spontaan ons rommelhok opgeruimd, omdat ik mijn gedemineraliseerde water (voor deze stijltang) niet kon vinden. Die bleek uiteindelijk uiteraard heel ergens anders te staan dan in het rommelhok, maar ken mij het schelen, want ik heb een opgeruimd hok. Nu ga ik de steigers in om deze outfitfoto’s te kunnen maken.

Fijne Tweede Kerstdag!

Ik draag:

Pull & Bear gestreepte top met glitters (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend zwarte midi rok (hier kun je een look alike vinden)
Sarenza bordeaux velours pumps (kun je hier vinden)
Zara oorbellen (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties