logo
19 December 2015

Net-a-Porter sale

Gepost in fashion

sale webshops, wintersale, sale net-a-porter, high end kleding, designerkleding, designerschoenen sale, fashion blogger, shopping, online shoppen, net-a-porter nederland, fashion is a party, zara sale

December is doorgaans een dure maand. Omdat we voor Sinterklaas en Kerstman spelen, op vakantie gaan naar de sneeuw en/of simpelweg omdat overal de wintersale losbarst. Dat laatste líjkt juist goed voor de portemonnee, maar niets is wat het lijkt.

Op high street level is het de ZARA sale waar altijd erg naar uitgekeken wordt. Een stapje hoger is dat de Net-a-Porter sale. Van Moschino (kan die eigenlijk niet een keer ontwerpen voor H&M?) tot Sophia Webster: als je even niets te doen hebt deze zaterdag, ga je je op Net-a-Porter vast vermaken.

P.S. Klik op bovenstaande items om ze met korting te shoppen!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties