logo
24 December 2015

One day ’till Christmas

Gepost in mijn outfits

one day till christmas, zara sandals, zara hakken, zwarte sandalen, kokerrok, gouden kokerrok, outfit kerst, outfit feestdagen, kleding feestdagen, outfitinspiratie kerst, h&m x balmain, hmbalmaination, faux fur jas, faux fur coat, balmain x h&m faux fur, h&m x balmain faux fur, nederlands openluchtmuseum, arnhem, make-up feestdagen, hoge hakkenone day till christmas, zara sandals, zara hakken, zwarte sandalen, kokerrok, gouden kokerrok, outfit kerst, outfit feestdagen, kleding feestdagen, outfitinspiratie kerst, h&m x balmain, hmbalmaination, faux fur jas, faux fur coat, balmain x h&m faux fur, h&m x balmain faux fur, nederlands openluchtmuseum, arnhem, make-up feestdagen, hoge hakkenone day till christmas, zara sandals, zara hakken, zwarte sandalen, kokerrok, gouden kokerrok, outfit kerst, outfit feestdagen, kleding feestdagen, outfitinspiratie kerst, h&m x balmain, hmbalmaination, faux fur jas, faux fur coat, balmain x h&m faux fur, h&m x balmain faux fur, nederlands openluchtmuseum, arnhem, make-up feestdagen, hoge hakkenone day till christmas, zara sandals, zara hakken, zwarte sandalen, kokerrok, gouden kokerrok, outfit kerst, outfit feestdagen, kleding feestdagen, outfitinspiratie kerst, h&m x balmain, hmbalmaination, faux fur jas, faux fur coat, balmain x h&m faux fur, h&m x balmain faux fur, nederlands openluchtmuseum, arnhem, make-up feestdagen, hoge hakkenone day till christmas, zara sandals, zara hakken, zwarte sandalen, kokerrok, gouden kokerrok, outfit kerst, outfit feestdagen, kleding feestdagen, outfitinspiratie kerst, h&m x balmain, hmbalmaination, faux fur jas, faux fur coat, balmain x h&m faux fur, h&m x balmain faux fur, nederlands openluchtmuseum, arnhem, make-up feestdagen, hoge hakken

Gelukkig worden de dagen eindelijk weer langer! Het is natuurlijk helemaal niet koud voor de tijd van het jaar, maar toch merk ik – ‘s ochtends als ik opsta- dat ik het liefst gewoon aan wil doen wat het allerwarmste is. Ik zeg altijd: ik die moet opstaan in de winter is als een dier die je uit zijn winterslaap haalt. Als ik dit schrijf (woensdagavond 23:30) zie ik er dan ook niet op mijn allerfraaist uit, omdat ik mezelf de hele dag in mijn muts heb verstopt.

…maar als ik weet dat ik kerstoutfitfoto’s ga maken, dan verandert de zaak. Als een volwaardige Doutzen doe ik alsof mijn neus bloedt en ik het niet erg vind om met blote benen rond te lopen. Mijn vader had daar wel zo z’n bedenkingen bij (die blote benen, bedoel ik). Witte pootjes in de winter vindt hij niet echt een gezicht. Mijn ijzersterke tegenargument was: ‘…maar panty’s zijn niet cool’.

P.S. Heb je Three days till Christmas en Two days till Christmas al gezien?

Ik draag:

H&M x Balmain faux fur jas (hier kun je een look alike vinden)
H&M goudkleurige kokerrok (hier kun je een look alike vinden)
ZARA zwarte sandalen met hak (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman, gemaakt in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties