logo
29 December 2015

Outfit recap december

Gepost in mijn outfits

outfit recap, outfit recap december, fashion is a party, kerst 2015, bullboxer, h&m studio, zara, vanharen, nederlands openluchtmuseum, balmain x h&m, midi rok, sarenza, primark, fashion blogger, winteroutfits, outfit nye, outfit new year's eve, outfit party, fashion blogger arnhemoutfit recap, outfit recap december, fashion is a party, kerst 2015, bullboxer, h&m studio, zara, vanharen, nederlands openluchtmuseum, balmain x h&m, midi rok, sarenza, primark, fashion blogger, winteroutfits, outfit nye, outfit new year's eve, outfit party, fashion blogger arnhemoutfit recap, outfit recap december, fashion is a party, kerst 2015, bullboxer, h&m studio, zara, vanharen, nederlands openluchtmuseum, balmain x h&m, midi rok, sarenza, primark, fashion blogger, winteroutfits, outfit nye, outfit new year's eve, outfit party, fashion blogger arnhemoutfit recap, outfit recap december, fashion is a party, kerst 2015, bullboxer, h&m studio, zara, vanharen, nederlands openluchtmuseum, balmain x h&m, midi rok, sarenza, primark, fashion blogger, winteroutfits, outfit nye, outfit new year's eve, outfit party, fashion blogger arnhemoutfit recap, outfit recap december, fashion is a party, kerst 2015, bullboxer, h&m studio, zara, vanharen, nederlands openluchtmuseum, balmain x h&m, midi rok, sarenza, primark, fashion blogger, winteroutfits, outfit nye, outfit new year's eve, outfit party, fashion blogger arnhemoutfit recap, outfit recap december, fashion is a party, kerst 2015, bullboxer, h&m studio, zara, vanharen, nederlands openluchtmuseum, balmain x h&m, midi rok, sarenza, primark, fashion blogger, winteroutfits, outfit nye, outfit new year's eve, outfit party, fashion blogger arnhemoutfit recap, outfit recap december, fashion is a party, kerst 2015, bullboxer, h&m studio, zara, vanharen, nederlands openluchtmuseum, balmain x h&m, midi rok, sarenza, primark, fashion blogger, winteroutfits, outfit nye, outfit new year's eve, outfit party, fashion blogger arnhem

Een tijdje geleden reageerde iemand op een Instagram foto van me: ‘Ik mis je creativiteit’. En zoals dat gaat met zo’n opmerking: die blijft dan in je hoofd zitten. Lang wist ik niet wat ik ermee moest, maar ik begreep ‘m wel: die reactie. Mijn stijl is nou eenmaal veranderd. Als je ‘m vergelijkt met hoe ik er vijf jaar geleden uitzag, dan ben ik nu simpelweg saai. Al vind ik mijn outfits tegenwoordig stijlvoller dan toen; zo kun je er ook tegenaan kijken.

“Vroeger” hoorde ik aan de lopende band: ‘Ik zou het zelf niet dragen, maar ik vind het wel inspirerend’. Ik denk dat ik het voorbeeld was van hoe je er níet uit wilde zien, maar ook van iemand die echt eigen is. En die eigenheid, dat is denk ik waar altijd mijn kracht heeft gezeten en hopelijk nog steeds zit. Ik vind het alleen maar een prachtig compliment als volgers aangeven die eigenheid te missen: dat betekent dat die eigenheid er ís.

Hij ligt er alleen niet meer zo bovenop als vroeger. Zo gaat dat als je ouder wordt: dan word je wat rustiger. In mijn geval ook aan de buitenkant: het betekent dat wat ik nu soms draag, je zelf wellicht ook best had kunnen aantrekken. Ik snap dat het boeiende er daarmee wel een beetje afgaat.

Dat laatste, dat knaagt/knaagde toch een beetje aan me. Zeker in combinatie met die Instagram opmerking. Ik wil mezelf, maar ook boeiend blijven. Iets kunnen toevoegen. Dat vind ik belangrijk: om van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Al is het soms nog even zoeken waar die waarde ‘m precies in zit.

Daarom is mijn voornemen om op kledinggebied in 2016 weer iets meer uitgesproken te worden. Al is het maar af en toe. Gewoon, voor die balans. Als ik deze outfit recap zo bekijk, dan was ik in december al aardig op de goede weg.

Wat is jouw goede voornemen op kleding-/outfitgebied? Ik weet dat goede voornemens stom zijn, maar ik vind het toch altijd fijn om op 1 januari een start te kunnen maken met iets nét even wat anders doen dan het jaar ervoor.

P.S. Klik op de foto’s in deze recap om de originele outfitposts te bekijken.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties