logo
5 December 2015

Perspex heel

Gepost in fashion

perspex heel, public desire, enkellaarzen, fashion is a party, fashion blogger, doorzichtige hakken, gradient heels, transparant heels, black ankle boots, pink ankle boots, grey ankle boots, schoenentrend

Weten jullie het nog: mijn beige enkellaarzen met gradient hakken? Nu vond ik bij de Engelse webshop Public Desire drie soortgelijke laarsjes met ook een ‘perspex heel’.

Deze hakken zijn niet gradient, maar verder lijken ze sprekend op mijn enkellaarzen én ze zijn budget vriendelijk. Op deze afbeeldingen vind ik ze er een beetje fout uitzien, maar ik weet zeker dat ze in de goede combinatie helemaal te gek zijn. Stiekem ben ik verliefd geworden op de grijze met roze hak…

Je shopt ze hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties