logo
13 December 2015

The Body Shop Frosted Plum Tin of Delights, Shimmer Lotion, Lip Balm en Candle

Gepost in beauty

The Body Shop Frosted Plum Tin of Delights, Shimmer Lotion, Lip Balm en Candle / Fashion is a party

Ik begin alvast met schrijven dat je dit weekend -25% korting krijgt op alles bij The Body Shop. Wil je nog een The Body Shop kerstkado kopen voor jezelf of een ander en/of de Frosted Plum lijn uitproberen? Dan is dit dus het moment om te shoppen.

The Body Shop Frusted Plum is één van de kerstlijnen van The Body Shop. De lijn ruikt naar pruimen, magnolia en pioenroezen. Het is een bijzondere geur, die ik in eerste instantie niet zo kon plaatsen. Maar ik ruik ook niet zo vaak de geur van pruimen, dus dat is wat dat betreft niet gek.

The Body Shop Frosted Plum Tin of Delights, Shimmer Lotion, Lip Balm en Candle / Fashion is a party

De Tin of Delights is een leuk kadoblik met een aantal mini’s uit de collectie: de shower gel, body butter, sugar scrub en bodylotion. Daarnaast heb ik de Frosted Plum lip balm, full size bodylotion en (scented) candle.

Mijn favoriet van allemaal is toch wel de body butter, maar ik had ook niet anders verwacht, omdat ik altijd fan ben van de The Body Shop body butters. De shimmer lotion/bodylotion zorgt niet zozeer voor een subtiele shimmer, maar laat je echt feestelijk glitteren. Leuk voor één (kerst)dagje, maar voor alledag hoeft dat van mij niet zo. Wel vind ik het fijn dat de bodylotion voor een lotion hydraterend en geconcentreerd is en wat dat betreft niet onder doet voor de butter.

The Body Shop Frosted Plum Tin of Delights, Shimmer Lotion, Lip Balm en Candle / Fashion is a party

De scrub is vrij grof en daarmee wel effectief, maar ik zou ‘m niet vaker gebruiken dan bijvoorbeeld eens per week. De candle is de tweede The Body Shop kaars die ik probeer en bij beiden merkte ik dat ze lastig helemaal op te branden zijn: zelfs als ik ‘m lang laat branden, smelt hij niet langs de randen. Dat is wel een beetje zonde natuurlijk. De kaars geeft prima geur af, maar als ik het bijvoorbeeld vergelijk met Yankee Candles, dan vind ik die toch wel een stukje beter hun werk doen. Over de shower gel en lip balm heb ik niet zoveel te melden: prima producten, niets mis mee. De lip balm is overigens niet daadwerkelijk paars als je ‘m op je lippen smeert.

The Body Shop Frosted Plum Tin of Delights, Shimmer Lotion, Lip Balm en Candle / Fashion is a party

Al met al vind ik de geur van deze lijn heel prettig en de Tin of Delights super leuk om kado te doen. Door de ‘frosted’ uitstraling van de producten, vind ik alles goed passen bij de winter en Kerst. Doordat de lijn zo uitgebreid is, kun je je compleet hullen in één geur – dat vind ik ook zeker een pluspunt. De producten die ik hier laat zien zijn nog lang niet alles namelijk: je kunt bijvoorbeeld ook nog losgaan met home fragrance, bath fizzers en shimmer mist.

The Body Shop Frosted Plum collectie vind je hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties