logo
22 December 2015

Three days till Christmas

Gepost in mijn outfits

faux fur, h&m trend, christmas, holiday look, kerstoutfit, kerst outfit, statement oorbellen, blogger, pantalon, primark, budget sieraden, kerst 2015, outfitinspiratie kerst, fashioin blogger, fashion is a party, make-up kerstfaux fur, h&m trend, christmas, holiday look, kerstoutfit, kerst outfit, statement oorbellen, blogger, pantalon, primark, budget sieraden, kerst 2015, outfitinspiratie kerst, fashioin blogger, fashion is a party, make-up kerstfaux fur, h&m trend, christmas, holiday look, kerstoutfit, kerst outfit, statement oorbellen, blogger, pantalon, primark, budget sieraden, kerst 2015, outfitinspiratie kerst, fashioin blogger, fashion is a party, make-up kerst

Afgelopen weekend heb ik holiday looks voor jullie vastgelegd en I lóved it!

Het voelde als veel te lang geleden dat ik mezelf “optuigde”. Daarom heb ik deze ‘… days ’till Christmas’ serie bedacht, met drie feestelijks looks tot aan Kerst. Was ik even blij dat het vijftien en niet mín vijftien graden is buiten (al snap ik dat dat milieutechnisch gezien niet helemaal de bedoeling is).

Het feit dat ik mijn nek dreigde te breken op een paar hakken dat ik aan had, dat mijn benen onmogelijk wit zijn en dat ik me omgekleed heb in koeienstallen kon me niets schelen: ik vond het juist heerlijk om weer eens killer hakken aan te hebben en ik houd van dieren tenslotte.

Ik begin met niet met de meest kerstige achtergrond, maar ik heb nou eenmaal een zwak voor wanden in één kleur (zie ook deze).

Hopelijk kan ik jullie wat last minute outfit inspiratie geven voor 25 en 26 december! Weet je al wat je aan wilt doen tijdens de feestdagen?

Ik draag:

Weekday zwarte top met col (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend roze faux fur jasje (hier kun je een look alike vinden)
Primark statement oorbellen (hier kun je look alikes vinden)
H&M Trend zwarte pantalon (hier kun je een look alike vinden)
Bullboxer zwarte hakken (niet op de foto, wel mooi – kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman, gemaakt in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties