logo
23 December 2015

Two days ’till Christmas

Gepost in mijn outfits

two days till christmas, kerst 2015, kerstvakantie 2015, wat te doen in de kerstvakantie, all you need is love, kerstavond, openluchtmuseum arnhem, trui pailletten, rok a-symmetrisch, bullboxer, sandalen hak, rode lipstick, & other stories, wollen sjaal, zwarte sjaal, kerstverlichting, primarktwo days till christmas, kerst 2015, kerstvakantie 2015, wat te doen in de kerstvakantie, all you need is love, kerstavond, openluchtmuseum arnhem, trui pailletten, rok a-symmetrisch, bullboxer, sandalen hak, rode lipstick, & other stories, wollen sjaal, zwarte sjaal, kerstverlichting, primarktwo days till christmas, kerst 2015, kerstvakantie 2015, wat te doen in de kerstvakantie, all you need is love, kerstavond, openluchtmuseum arnhem, trui pailletten, rok a-symmetrisch, bullboxer, sandalen hak, rode lipstick, & other stories, wollen sjaal, zwarte sjaal, kerstverlichting, primarktwo days till christmas, kerst 2015, kerstvakantie 2015, wat te doen in de kerstvakantie, all you need is love, kerstavond, openluchtmuseum arnhem, trui pailletten, rok a-symmetrisch, bullboxer, sandalen hak, rode lipstick, & other stories, wollen sjaal, zwarte sjaal, kerstverlichting, primarktwo days till christmas, kerst 2015, kerstvakantie 2015, wat te doen in de kerstvakantie, all you need is love, kerstavond, openluchtmuseum arnhem, trui pailletten, rok a-symmetrisch, bullboxer, sandalen hak, rode lipstick, & other stories, wollen sjaal, zwarte sjaal, kerstverlichting, primarktwo days till christmas, kerst 2015, kerstvakantie 2015, wat te doen in de kerstvakantie, all you need is love, kerstavond, openluchtmuseum arnhem, trui pailletten, rok a-symmetrisch, bullboxer, sandalen hak, rode lipstick, & other stories, wollen sjaal, zwarte sjaal, kerstverlichting, primark

Nog maar twee dagen tot Eerste Kerstdag. Ik ga aanstaande vrijdag eten bij mijn familie; kerstavond en Tweede Kerstdag zijn Bas en ik lekker met zijn tweeën. Vandaag zijn we overigens precies zes jaar samen. Yay!

Ik heb er vooral heel veel zin in om – ik durf het bijna niet te schrijven- All You Need Is Love te kijken. Als kind vond ik dat altijd zo fantastisch, maar de afgelopen jaren werd ik tijdens kerstavond steeds opgeslokt door iets anders. Nu wil ik er weer eens goed voor gaan zitten.

Ik vind het mooie weken: sinds maandag de kerstvakantie is begonnen voel ik overal pas écht een kerstsfeer. Het heeft zo zijn nadelen (zo wilden Bas en ik afgelopen maandagavond spontaan naar de bioscoop en zat eenmaal daar aangekomen de film vol), maar het is vooral gezellig dat iedereen in een ‘samen zijn en gezelligheid is even het belangrijkste’-mood is.

By the way: nadat Vera en ik afgelopen weekend aankondigden te stoppen met VERSUS A, ben ik een tweede, persoonlijker Instagram account begonnen. Die kun je hier volgen, als je dat leuk vindt. Natuurlijk blijft @fashionisaparty ook gewoon alive and kicking.

Ik draag:

Primark trui met pailletten (hier kun je een look alike vinden)
Bershka zwart a-symmetrisch jurkje als rok (hier kun je een look alike vinden)
Bullboxer strappy hakken (kun je hier vinden)
& Other Stories zwarte sjaal (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman, gemaakt in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties