logo
9 December 2015

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette

Gepost in beauty

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette / Fashion is a party

Als je één product uit alle holiday collecties koopt of op je verlanglijstje zet dit jaar, laat het dan het prachtige Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette zijn. Ik had heel erg hoge verwachtingen van dit palette en keek erg uit naar het moment dat het te koop zou zijn. Dat is altijd een beetje gevaarlijk, want: vragen om teleurstelling. Maar Urban Decay en Gwen hebben me niet teleurgesteld!

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette / Fashion is a party

Allereerst de kleuren die je terugvindt in het palette: die zijn voor zo’n 80% heel toegankelijk. De rest zijn echte eyecatchers. Die verhouding vind ik top: een palette vol felle kleuren of met veel glitter ziet er misschien leuk uit, maar laat je in de praktijk toch vaak links liggen. Maar een palette vol ‘neutrals’ heeft weer als risico om dertien in een dozijn te zijn. Het Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette zit ertussenin en heeft daarin een mooie balans gevonden.

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette / Fashion is a party

Twaalf van de vijftien kleuren zijn nieuw en drie zitten in het vaste Urban Decay assortiment. Alle namen van de oogschaduws refereren naar Gwen’s muziek. Net zoals het tekstje op de spiegel: ‘Magic’s in the Makeup’.

Ook niet onbelangrijk: de kwaliteit van de eyeshadows. Daar heb ik niets over te klagen. De finishes van de oogschaduws zijn prachtig en de textuur is erg fijn. Alleen de twee donkere, matte kleuren (de twee meest rechtse op de linker- en rechterfoto hierboven) vind ik wat minder dan de rest: ze zijn wat stroever en wat droog.

Verder hebben we nog de verpakking van het palette. Tja, het wordt al wat eentonig, maar ook die vind ik heel tof. Feestelijk door het goud, stoer door het metaal, extravagant, maar toch ook strak en grafisch door de ‘noppen’… precies de veelzijdigheid van Gwen. De kwaliteit is degelijk en voelt ‘zwaar’ aan, op een positieve manier. Dit palette is overigens wat kleiner en wat dikker dan ik van Urban Decay gewend ben.

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette / Fashion is a party

Gwen Stefani staat qua make-up natuurlijk vooral bekend om haar knalrode lippen, maar ik ben blij dat ze oogschaduw niet vergeten is…

Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette / Fashion is a party

Het Urban Decay Gwen Stefani Eyeshadow Palette koop je hier. Het gaat om een limited edition, dus be there!

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties