logo




28 December 2015

Triangle

Gepost in mijn outfits

Triangle / Fashion is a partyTriangle / Fashion is a partyTriangle / Fashion is a partyTriangle / Fashion is a party

Zo, nu de kerstdagen erop zitten mag het voor mij wel weer even comfortabel. Kokerrokken en strakke staarten zijn prachtig, maar je krijgt er toch vooral ook een moeilijk loopje en hoofdpijn van. Vandaar deze gemakkelijke sweater.

…maar ze zeggen niet voor niets: it’s all in the details. Daarom heb ik een leuk detail toegevoegd en wel in de vorm van het goudkleurige driehoekje op mijn laarsjes. Laatst deelde ik deze zwarte enkellaarzen al op mijn Instagram. Door hun brede hak en goede kwaliteit leer lopen de enkellaarzen heerlijk en kunnen mijn voeten weer even herstellen.

Als je voor New Year’s Eve nog op zoek bent naar party shoes that don’t murder your feet: ik kan deze laarsjes van harte aanbevelen. Je koopt ze hier (in de sale!).


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties