logo
12 January 2016

Blue Monday

Gepost in mijn outfits

Blue Monday, yellow skirt, gele rok, suede skirt, suede rok, lace up boots, overknee boots, h&m trend, groene mantel, grijze mantel, fedora, zwarte hoed, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, black sweater, arnhem, vlog, uitlaatklep, januariBlue Monday, yellow skirt, gele rok, suede skirt, suede rok, lace up boots, overknee boots, h&m trend, groene mantel, grijze mantel, fedora, zwarte hoed, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, black sweater, arnhem, vlog, uitlaatklep, januariBlue Monday, yellow skirt, gele rok, suede skirt, suede rok, lace up boots, overknee boots, h&m trend, groene mantel, grijze mantel, fedora, zwarte hoed, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, black sweater, arnhem, vlog, uitlaatklep, januariBlue Monday, yellow skirt, gele rok, suede skirt, suede rok, lace up boots, overknee boots, h&m trend, groene mantel, grijze mantel, fedora, zwarte hoed, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, black sweater, arnhem, vlog, uitlaatklep, januariBlue Monday, yellow skirt, gele rok, suede skirt, suede rok, lace up boots, overknee boots, h&m trend, groene mantel, grijze mantel, fedora, zwarte hoed, fashion blogger, fashion is a party, mijn outfits, black sweater, arnhem, vlog, uitlaatklep, januari

Vandaag is het inderdaad dinsdag en dus obviously ook geen Blue Monday: dat is het aanstaande maandag pas. Als ik dit schrijf is het gisteren (maandag dus) en voelt het echter alsof het Blue Monday is. Kun je me nog volgen?

Je hebt van die dagen: die wil je gewoon met een hink-stap-sprong overslaan. Aan de ene kant zie ik er dan tegenop om voor mijn dieren te moeten zorgen en deze blogpost te typen. Aan de andere kant voel ik me er uiteindelijk beter door als ik het wel doe en gedaan heb. Niets is zo relativerend als konijnenoogjes die je aankijken. En schrijven is nog altijd mijn favoriete uitlaatklep.

Deze foto’s maakte ik voordat mijn haar een soort van blond werd. Hebben jullie de vlog al gezien waarin ik het liet ontkleuren? Ik hoop het!

Vind je ook niet dat ik in deze foto’s goed tegemoet kom aan mijn goede voornemen om weer wat creatiever te zijn op outfitgebied in 2016? Ik vind deze outfit best gewaagd, maar zo vaak kies ik niet meer voor een gewaagde outfit, dus voor een keer ben ik daar wel tevreden over. De laarzen voelden overigens een stuk meer ordinair dan dat ze er achteraf uitzien (gelukkig), vind ik.

Ik draag:

& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
ASOS geel suède rokje (kun je hier vinden)
& Other Stories jas (hier kun je een look alike vinden)
H&M lace up boots (hier kun je look alikes vinden)
H&M Trend zwarte hoed (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties