logo
11 January 2016

Catrice Treasure Trove Nail Lacquer Caviar And Champagne

Gepost in beauty

Catrice Treasure Trove Nail Lacquer Caviar And Champagne, Catrice Treasure Trove Nail Lacquer swatches, Catrice Treasure Trove Nail Lacquer Caviar And Champagne review, Catrice Treasure Trove review, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog, koraal nagellak, catrice limited edition

De Catrice Treasure Trove collectie is eigenlijk een New Year’s Eve collectie, maar januari is zo’n grijze maand… die kan wel wat glam gebruiken. De vier lakjes uit de collectie zijn dan ook alle vier metallic. Catrice Treasure Trove Nail Lacquer Caviar And Champagne is mijn favoriet: aan de ene kant feestelijk, maar de koraaltint hint ook alvast naar het voorjaar.

Ik vind trouwens de verpakking van deze nagellak heel tof: weer eens wat anders dan het standaard Catrice potje, al kennen we de vorm natuurlijk van bijvoorbeeld Bourjois. Wel jammer dat er van de gouden kleur van de dop niet veel overblijft wanneer deze in aanraking komt met nagellakremover.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties