logo
14 January 2016

Catrice Treasure Trove

Gepost in beauty

catrice cosmetics, catrice treasure trove, catrice limited edition, catrice treasure trove liquid liner, catrice treasure trove powder blush, make-up, beauty, catrice treasure trove eye shadow, catrice treasure trove swatches, catrice treasure trove review

In plaats van het los laten zien van de producten, wilde ik bij deze Catrice limited edition heel graag de verschillende producten in combinátie met elkaar laten zien. Dat ga ik zeker vaker doen, want het is me goed bevallen: ik vind deze look heel tof. Verfrissend en anders, maar toch niet too much.

catrice cosmetics, catrice treasure trove, catrice limited edition, catrice treasure trove liquid liner, catrice treasure trove powder blush, make-up, beauty, catrice treasure trove eye shadow, catrice treasure trove swatches, catrice treasure trove review

De Catrice Treasure Trove collectie is een ‘New Year’s’ collectie die deze maand is uitgekomen. Een beetje gek, want wat mij betreft zijn het echt producten om mee te knallen tijdens New Year’s Eve. Ook wel weer leuk, want hoe tof om in deze grijze januarimaand wat glitter en glans toe te voegen (yes, dat schreef ik ook al bij de Catrice Treasure Trove Nail Lacquer)?

catrice cosmetics, catrice treasure trove, catrice limited edition, catrice treasure trove liquid liner, catrice treasure trove powder blush, make-up, beauty, catrice treasure trove eye shadow, catrice treasure trove swatches, catrice treasure trove review

Voor deze look gebruikte ik het Eye Shadow Palette, de Liquid Liner, de Powder Blush en één van de Precious Lip Colours (Jewel Daze). De highlighter heb ik helaas niet meer op de kop kunnen tikken: die was gelijk overal uitverkocht.

catrice cosmetics, catrice treasure trove, catrice limited edition, catrice treasure trove liquid liner, catrice treasure trove powder blush, make-up, beauty, catrice treasure trove eye shadow, catrice treasure trove swatches, catrice treasure trove review

Van alles ben ik fan, alle producten zijn van goede kwaliteit en ga ik zeker vaker dragen. Ik zou dus even het limited edition-schap van Catrice induiken wanneer je op korte termijn in de buurt van Kruidvat bent en dat nog niet gedaan hebt!

catrice cosmetics, catrice treasure trove, catrice limited edition, catrice treasure trove liquid liner, catrice treasure trove powder blush, make-up, beauty, catrice treasure trove eye shadow, catrice treasure trove swatches, catrice treasure trove review

Meer informatie over de producten vind je hier. Heb je trouwens deze nagellak uit de collectie al gezien?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties