logo
19 January 2016

Final sale

Gepost in fashion

final sale, mango sale, urban outfitters sale, & other stories sale, londen sale, londen shoppen, fashion is a party, fashion blogger, winterjas sale, korting, kleding afgesprijsd, online shoppen

Kijk: shoppen in Londen is leuk, maar lang niet meer zo leuk als ik het vijf jaar geleden had gevonden. Eerlijk gezegd werd ik gillend gek van ál die kleding door elkaar, van enorme wachtrijen bij de kassa’s, van schoenen die ze alleen nog in je maat hebben in de andere kant van de stad, van enorme temperatuurverschillen tussen binnen en buiten… is online shoppen nou zoveel comfortabeler geworden of offline shoppen zoveel óncomfortabeler de afgelopen jaren? Ik houd het op het eerste.

Voordat de wintersale echt overal finito is: bij dezen een aantal final sale items die ik je niet wil onthouden. Klik op ze om ze te shoppen!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties