logo
1 January 2016

Happy New Year!

Gepost in mijn outfits

Happy New Year!, happy new year, jaarwisseling, new year's eve, groot warnsborn, landgoed hotel groot warnsborn, faux fur, faux fur coat, faux fur jas, red faux fur, asos, champagne, cava, weekday, sarenza, metallic laarzen, zilveren laarzenHappy New Year!, happy new year, jaarwisseling, new year's eve, groot warnsborn, landgoed hotel groot warnsborn, faux fur, faux fur coat, faux fur jas, red faux fur, asos, champagne, cava, weekday, sarenza, metallic laarzen, zilveren laarzenHappy New Year!, happy new year, jaarwisseling, new year's eve, groot warnsborn, landgoed hotel groot warnsborn, faux fur, faux fur coat, faux fur jas, red faux fur, asos, champagne, cava, weekday, sarenza, metallic laarzen, zilveren laarzenHappy New Year!, happy new year, jaarwisseling, new year's eve, groot warnsborn, landgoed hotel groot warnsborn, faux fur, faux fur coat, faux fur jas, red faux fur, asos, champagne, cava, weekday, sarenza, metallic laarzen, zilveren laarzenHappy New Year!, happy new year, jaarwisseling, new year's eve, groot warnsborn, landgoed hotel groot warnsborn, faux fur, faux fur coat, faux fur jas, red faux fur, asos, champagne, cava, weekday, sarenza, metallic laarzen, zilveren laarzenHappy New Year!, happy new year, jaarwisseling, new year's eve, groot warnsborn, landgoed hotel groot warnsborn, faux fur, faux fur coat, faux fur jas, red faux fur, asos, champagne, cava, weekday, sarenza, metallic laarzen, zilveren laarzenHappy New Year!, happy new year, jaarwisseling, new year's eve, groot warnsborn, landgoed hotel groot warnsborn, faux fur, faux fur coat, faux fur jas, red faux fur, asos, champagne, cava, weekday, sarenza, metallic laarzen, zilveren laarzen

Ik kon me eigenlijk geen Oud & Nieuw meer heugen waarop ik niet thuis was. Hashtag saai ;-).

Een tijdje geleden kwam Bas met het idee om dit jaar naar Warnsborn te gaan, waar een feest zou zijn en een vriend van hem met een heleboel aanhang ook zou komen. Hoewel ik niet zo’n party animal ben, vind ik Oud & Nieuw wel echt dé gelegenheid voor een feestje. Aan de ene kant is vandaag natuurlijk niet anders dan gisteren, maar aan de andere kant voelt 1 januari altijd weer als een nieuw begin (ja, sorry voor dit cliché). Een extra aanleiding om ‘bewust en constructief te werken aan je gewoontes’, zoals Jelle zo mooi schrijft.

Bij Landgoed Hotel Groot Warnsborn is – vanzelfsprekend- een hotel, met daarnaast een oranjerie waar allerlei feesten worden georganiseerd. Bas en ik komen er best regelmatig. Om outfitfoto’s te maken in de omgeving en daarna even een drankje te drinken op zondag bijvoorbeeld. Het is een heel relaxte plek. Een beetje chic, maar toch ook heel toegankelijk. Wat mij betreft perfect en zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent.

Ook deze foto’s zijn er gemaakt. Ik heb altijd al een keer in een bad willen liggen voor een shoot, maar in de afgelopen zeven blogjaren is het er nooit van gekomen. Zo heb ik dus vlak voor het einde van 2015 nog wat van mijn bucketlist kunnen strepen!

Ik hoop dat jullie een fantastische New Year’s Eve hebben gehad en wens iedereen een heel gezellig, succesvol, blij en mooi jaar.

Ik draag:

Weekday zwart/wit gestippelde top (hier kun je een look alike vinden)
ASOS rode faux fur jas (kun je hier vinden)
Weekday grijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Sarenza metallic zilveren laarzen (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman, met dank aan Landgoed Hotel Groot Warnsborn.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties