logo
16 January 2016

Magnetic

Gepost in mijn outfits

magnetic ear cuff, jane kohnig magnetic, ear cuff, magnetic ear cuff, mantel zwart wit, zalando, h&m premium, zwarte broek, trui pailletten, arnhem, fashion blogger arnhem, fashion is a party, lange jas, zwarte enkellaarzenmagnetic ear cuff, jane kohnig magnetic, ear cuff, magnetic ear cuff, mantel zwart wit, zalando, h&m premium, zwarte broek, trui pailletten, arnhem, fashion blogger arnhem, fashion is a party, lange jas, zwarte enkellaarzenmagnetic ear cuff, jane kohnig magnetic, ear cuff, magnetic ear cuff, mantel zwart wit, zalando, h&m premium, zwarte broek, trui pailletten, arnhem, fashion blogger arnhem, fashion is a party, lange jas, zwarte enkellaarzenmagnetic ear cuff, jane kohnig magnetic, ear cuff, magnetic ear cuff, mantel zwart wit, zalando, h&m premium, zwarte broek, trui pailletten, arnhem, fashion blogger arnhem, fashion is a party, lange jas, zwarte enkellaarzenmagnetic ear cuff, jane kohnig magnetic, ear cuff, magnetic ear cuff, mantel zwart wit, zalando, h&m premium, zwarte broek, trui pailletten, arnhem, fashion blogger arnhem, fashion is a party, lange jas, zwarte enkellaarzen

Vanaf mijn kingsize hotelbed in Londen (daarover later meer!) deel ik de laatste outfitfoto’s die ik maakte met donker haar met jullie. Met in mijn oor een reusachtige kind of ear cuff. Die blijft zitten door middel van een magneet, vandaar de titel.

Deze jas heb ik al jaren (Zalando Collection bestaat nu niet eens meer, geloof ik), maar blijf ik mooi vinden. Hij is duidelijk tijdloos en kan bijna altijd. Ik draag ‘m niet zo vaak als mijn faux fur jassen, maar in dit geval vond ik ‘m een goede optie. Enkellaarzen van zwart lak en met naaldhakken zijn natuurlijk al snel hoochy en nepbont draagt daar al snel verder aan bij.

Ik ga het Engelse zonnetje weer in en mijn best doen om morgen een nieuwe vlog online te zetten. Heb je die van vorige week al gezien?

Ik draag:

Primark grijze trui met pailletten (hier kun je een look alike vinden)
MANGO zwarte broek (hier kun je een look alike vinden)
H&M Premium zwarte enkellaarzen (hier kun je look alikes vinden)
Zalando Collection zwart/witte mantel (hier kun je een look alike vinden)
Jane K∅nig Magnetic oorbel/ear cuff (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties