logo
31 January 2016

Mijn 15 favoriete beautyproducten van het afgelopen half jaar

Gepost in beauty

fashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of life

In juli 2015 schreef ik over mijn favoriete beautyproducten van het afgelopen half jaar. Nu we weer een half jaar verder zijn, leek het me leuk dat nog eens te doen. De producten die ik geselecteerd heb zijn niet per se mijn favoriete producten van het afgelopen half jaar. Ja, daarmee spreek ik mezelf inderdaad tegen. Dit zijn namelijk mijn vijftien favoriete beautyproducten van alle beautyproducten waar ik het afgelopen half jaar over geschreven heb. Maar die titel wordt zo lang hè?

De essie topcoat wordt helaas snel dik, maar is tot die tijd erg fijn. Aan LUSH Parsley Porridge ben ik nog steeds trouw voor het wassen van mijn kwasten. De single eyeshadows van Anastasia Beverly Hills vind ik super. En mijn adidas Originals Born Original For Her is inmiddels zo goed als op.

De producten staan in willekeurige volgorde. Als je op de foto’s klikt, kom je bij de posts over de producten terecht.

fashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of lifefashion is a party, mijn 15 favoriete beautyproducten, beautyproducten, urban decay x gwen stefani, urban decay naked smoky eyeshadow palette, kiko, adidas parfum, catrice fallosophy, tom ford lips & boys, lush parsley porridge, essie Gel Setter, catrice eye'matic dip liner, zoeva bamboo set vol. 2, bourjois ombre à paupières, beautyblog, the body shop oils of life

Welke beautyproducten heb jij het afgelopen half jaar ontdekt?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties