logo
9 January 2016

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown

Gepost in beauty

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown, mua, mua cosmetics, mua nederland, mua kruidvat, wenkbrauwkit, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown review, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown swatches, wax wenkbrauwen, highlighter wenkbrauwen, wenkbrauwpoeder, beautyblog

Wenkbrauwkitjes: eigenlijk zijn ze maar zelden een succes. Voor de wenkbrauwen willen we toch graag één goed potlood, één goede gel of één goed poeder. Wat moeten we met een kit? Toch blijven wenkbrauwkits op de markt verschijnen. Ik heb de MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit dit keer een kans gegeven.

Deze kit is bedoeld om te shapen, in te kleuren en te highlighten. Hij bestaat uit vier vlakjes, zoals je ziet: twee wenkbrauwpoeders, één highlighter en één wax. Die laatste zorgt ervoor dat de poeder blijft zitten. Ook is er een pincet en een wenkbrauwkwastje toegevoegd, maar daarvan kan ik alvast zeggen dat de kwaliteit waardeloos is.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown, mua, mua cosmetics, mua nederland, mua kruidvat, wenkbrauwkit, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown review, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown swatches, wax wenkbrauwen, highlighter wenkbrauwen, wenkbrauwpoeder, beautyblog

Eén ding vroeg ik me gelijk af: waar is die highlighter dan? Het ‘derde’ vakje moet haast wel de highlighter zijn, maar zo ziet deze er totaal niet uit. Het is een gelig, vrij donker poeder, die ik voor een ‘Fair Mid Brown’ kit echt te donker vind. Je ziet de highlighter rechts op de swatchfoto.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown, mua, mua cosmetics, mua nederland, mua kruidvat, wenkbrauwkit, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown review, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown swatches, wax wenkbrauwen, highlighter wenkbrauwen, wenkbrauwpoeder, beautyblog

Het lichtste wenkbrauwpoeder is te licht voor mij. Om jullie te laten zien dat zowel dit lichte wenkbrauwpoeder als de highlighter ‘m echt niet gaan worden voor mij: zie onderstaande foto, waar ik de twee heb gecombineerd. De highlighter valt niet eens zo op op deze foto, maar ziet er in het echt gek uit: als een oranje vlek onder mijn wenkbrauw.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown, mua, mua cosmetics, mua nederland, mua kruidvat, wenkbrauwkit, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown review, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown swatches, wax wenkbrauwen, highlighter wenkbrauwen, wenkbrauwpoeder, beautyblog

De donkere van de twee wenkbrauwpoeders is prima voor mij. De wax vind ik best fijn. Kan ik toch nog even wat positiefs opschrijven… Beiden zie je aangebracht op onderstaande foto.

MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown, mua, mua cosmetics, mua nederland, mua kruidvat, wenkbrauwkit, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown review, MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown swatches, wax wenkbrauwen, highlighter wenkbrauwen, wenkbrauwpoeder, beautyblog

Het zal geen verrassing zijn: al met al ben ik geen fan van deze kit. Vier van de zes dingen gebruik ik niet, de vijfde (het donkere wenkbrauwpoeder) vind ik niet onderscheidend, en het zesde (de wax) maak ik erg snel op. Jammer, volgende keer beter MUA!

De MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit Fair Mid Brown is hier te koop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties