logo
24 January 2016

Off white suède

Gepost in mijn outfits

off white suede, nike air force 1 hi suede, fashion blogger, fashion is a party, skinny jeans, gradient, wollen trui, londen, sofitel st. james london, nike sneakers, & other stories, h&m studio, koltrui, citytrip londenoff white suede, nike air force 1 hi suede, fashion blogger, fashion is a party, skinny jeans, gradient, wollen trui, londen, sofitel st. james london, nike sneakers, & other stories, h&m studio, koltrui, citytrip londenoff white suede, nike air force 1 hi suede, fashion blogger, fashion is a party, skinny jeans, gradient, wollen trui, londen, sofitel st. james london, nike sneakers, & other stories, h&m studio, koltrui, citytrip londenoff white suede, nike air force 1 hi suede, fashion blogger, fashion is a party, skinny jeans, gradient, wollen trui, londen, sofitel st. james london, nike sneakers, & other stories, h&m studio, koltrui, citytrip londenoff white suede, nike air force 1 hi suede, fashion blogger, fashion is a party, skinny jeans, gradient, wollen trui, londen, sofitel st. james london, nike sneakers, & other stories, h&m studio, koltrui, citytrip londen

Outfitfoto’s maken in Londen is echte per-fect. Het maakt eigenlijk niet uit op welke hoek van de straat je gaat staan, het decor is toch wel tof. Op deze foto’s zie je de buitenkant van ons hotel, wat ook werkelijk een plaatje is, toch? Overigens hadden we het hele weekend zon, maar (bijna) niet op de momenten dat ik outfitfoto’s wilde maken. Ach, ik kon er dus niet echt rouwig om zijn.

Deze trui bleek werkelijk de warmste trui der warme truien. In winkels was dat echt een verschrikking, maar buiten had ik ‘m hard nodig, want had ik het zelfs met een dikke faux fur jas eroverheen nog koud.

De Nike Air Force 1 Hi Suede sneakers vond ik geweldig sinds ik ze voor het eerst zag. Deze in off white suède zijn wellicht goed door te dragen richting het voorjaar en perfect om de hele dag op te slenteren.

Ik draag:

H&M Studio gradient wollen trui (hier kun je een look alike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Force 1 Hi Suede sneakers (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties