logo
20 January 2016

When the Sun goes down

Gepost in mijn outfits

vanharen, vanharen enkellaarzen, leren enkellaarzen, bruine enkellaarzen, londen, skinny jeans, faux fur jas, h&m studio, c&a, mi moneda, mi moneda la roca haren krullen, fashion blogger, fashion blogger londen, vlog, knitwear, winter, winteroutfit, vliegtuigvanharen, vanharen enkellaarzen, leren enkellaarzen, bruine enkellaarzen, londen, skinny jeans, faux fur jas, h&m studio, c&a, mi moneda, mi moneda la roca haren krullen, fashion blogger, fashion blogger londen, vlog, knitwear, winter, winteroutfit, vliegtuigvanharen, vanharen enkellaarzen, leren enkellaarzen, bruine enkellaarzen, londen, skinny jeans, faux fur jas, h&m studio, c&a, mi moneda, mi moneda la roca haren krullen, fashion blogger, fashion blogger londen, vlog, knitwear, winter, winteroutfit, vliegtuigWhen the Sun goes down / Fashion is a partyvanharen, vanharen enkellaarzen, leren enkellaarzen, bruine enkellaarzen, londen, skinny jeans, faux fur jas, h&m studio, c&a, mi moneda, mi moneda la roca haren krullen, fashion blogger, fashion blogger londen, vlog, knitwear, winter, winteroutfit, vliegtuig

Deze shoot is er zo één in de categorie ‘lijkt veel meer gepland dan ie was’. Want nee, dames en heren, ik zou willen dat het anders was, maar ik heb niet bewust gewacht tot de zon bijna onder ging: ik was gewoon iets te lang bezig met mijn haren krullen.

Gelukkig heb ik voor hetere fotovuren gestaan: over een paar dagen bestaat Fashion is a party zeven jaar (can’t believe it) en zoals je wellicht weet heb ik in die zeven jaar in de meest uiteenlopende en oncomfortabele situaties outfitfoto’s gemaakt. In de regen, in de sneeuw, stijf van de zenuwen omdat ik bijna mijn diploma (of niet!) ging halen, na een huilbui, in de volle zon bij achtendertig graden en ga zo maar door… nee hoor, ik schrik niet meer van een beetje schemer. Achteraf vind ik juist dat het de foto’s een fijn tikje mysterieus maakt. Van de outfit moet ik het dit keer immers niet hebben: die was vooral vliegtuig-proof (voor de gelegenheid had ik overigens wel mijn nieuwe vanHaren laarsjes uit de kast getrokken).

…want deze foto’s zijn gemaakt in Londen, waar ik afgelopen weekend was. Hier kun je mijn eerste Londen vlog aanschouwen, mocht je ‘m nog niet hebben gezien.

Ik draag:

H&M Studio roodbruine faux fur jas (hier kun je een look alike vinden)
C&A oranjebruine trui (hier kun je een look alike vinden)
ZARA skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren bruine leren enkellaarzen (kun je hier vinden)
Mi Moneda La Roca ketting (zie deze post)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties