logo
25 January 2016

Sally Hansen Miracle Gel Beatnik en Top Coat

Gepost in beauty

Sally Hansen Miracle Gel Beatnik en Top Coat, sally hansen, sally hansen miracle gel, sally hansen top coat, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, sally hansen miracle gel swatches, sally hansen miracle gel top coat review, nagellak, blauwe nagellak, gelnagellak

Sally Hansen Miracle Gel Beatnik is een heerlijk eclectisch blauw kleurtje. Hij dekt volledig met twee laagjes.

Nadat ik al jaren trouw ben aan mijn INM Out the Door topcoat, was ik erg benieuwd naar de Sally Hansen Miracle Gel Topcoat. Hoewel deze opzich goed zijn werk doet, merk ik toch dat de droogsnelheid van Sally Hansen niet kan tippen aan INM Out the Door. En juist die droogsnelheid is voor mij als ongeduldje zo belangrijk.

Deze Sally Hansen topcoat zou je nagels twee keer zoveel volume moeten geven (zoals gelnagels dat doen), maar eerlijk gezegd… zit ik daar nou zo op te wachten? In de praktijk hangt het er erg vanaf hoe dik je de topcoat aanbrengt. Als je gewoon een dun laagje aanbrengt, dan valt het met dat volume reuze mee. Qua glans (ook een kenmerk van gel natuurlijk) doen beiden lakken het in ieder geval goed: je nagels glimmen je tegemoet!

Je koopt Sally Hansen Miracle Gel Beatnik hier en de topcoat kun je hier vinden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties