logo
18 January 2016

Tom Ford Lips & Boys Louis lipstick

Gepost in beauty

Tom Ford Lips & Boys Louis lipstick, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys 2015, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys review, tom ford lips & boys louis, roze lipstick barbieroze lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De Tom Ford Lips & Boys lipsticks vind ik echt een uitkomst: zo kunnen we voor een íets comfortabeler bedrag toch een Tom Ford lipstick bemachtigen. Want ter vergelijking: een full size Tom Ford lipstick kost ongeveer €48,-, voor een (kleinere) Tom Ford Lips & Boys lipstick betaal je ongeveer €29,-. De exacte prijs is afhankelijk van waar je ze koopt. Zie ook de posts die ik een jaar geleden schreef over Tom Ford Lips & Boys lipsticks: de kleuren Rafael en Henry.

Tom Ford Lips & Boys Louis lipstick, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys 2015, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys review, tom ford lips & boys louis, roze lipstick barbieroze lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

In het najaar van 2015 bracht Tom Ford 25 nieuwe Lips & Boys kleuren uit en daar is Louis er één van. Louis zou ik omschrijven als een ‘Barbie kleurtje’. Hij is echt girly roze en daar word ik vrolijk van.

De finish van deze lipstick vind ik moeilijk te benoemen. Het is niet echt metallic, ook niet echt shimmery. Mat is de finish zeker niet, laat ik het dan maar gewoon houden op ‘glanzend’. Ik heb nog even gechecked wat Temptalia schrijft en blijkbaar vindt Christine het omschrijven van de finish ook lastig. Zij schrijft: “It had semi-opaque pigmentation with fine white pearl that gave it a more frosted sheen, but the texture itself wasn’t that emollient, so it looked almost like a “matte frost” in finish“. 

Tom Ford Lips & Boys Louis lipstick, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys 2015, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys review, tom ford lips & boys louis, roze lipstick barbieroze lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De houdbaarheid is prima; niet bijzonder lang of kort. De lipstick droogt mijn lippen niet extra uit, maar voelt ook niet verzorgend of iets dergelijks. Door de textuur met iets reflecterende deeltjes hield ik er rekening mee dat de textuur zou irriteren, maar dat ervaar ik gelukkig niet.

Ik ben blij met Louis! Sowieso vind ik lipstick van Tom Ford prachtig: de kleuren en de vormgeving van de huls… ik kan er echt van genieten. Maar wel zo fijn als de binnenkant er ook mag zijn natuurlijk!

Tom Ford Lips & Boys Louis lipstick, tom ford lips & boys, tom ford lips & boys 2015, tom ford lips & boys swatches, tom ford lips & boys review, tom ford lips & boys louis, roze lipstick barbieroze lipstick, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik ben benieuwd of Louis ook een kleur voor jou is?

Je koopt de Tom Ford Lips & Boys Louis lipstick bijvoorbeeld hier. Wil je je echt uitleven? Je kunt ook een set van tien Tom Ford Lips & Boys lipsticks kopen.

 Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties