logo
22 January 2016

Vlogging is a party #4 – Het goede Londen leven

Gepost in video

Vlogging is a party #4 - Het goede Londen leven / Fashion is a party

Je zult vast begrijpen dat ik best wel heel erg heimwee kreeg bij het ‘in elkaar zetten’ van deze vlog: Londen heeft mijn hart gestolen. Vorige week zag je hoe ik samen met Bas naar de stad vertrok, in deze vlog zie je wat we zoal gedaan hebben (in winkels geweest bijvoorbeeld, precies zoals de vorige keer #oeps).

Dit weekend ziet er heel anders uit. Ik kom net van de dierenarts en kan aan de slag met de administratie, pizzadozen van gisteren opruimen, wasjes draaien en hooibalen opbergen. Verschil moet er zijn.

Overigens: ja, deze week publiceer ik een vlog op vrijdag. Gewoon omdat het kan. En omdat ik benieuwd ben hoe jullie reageren op een andere dag. Wat is jullie favoriete vlogdag?

Fijn weekend ladies!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties