logo
23 January 2016

Youngblood Intimatte Mineral Matte Lipstick Vain

Gepost in beauty

Youngblood Intimatte Mineral Matte Lipstick Vain, youngblood cosmetics, youngblood intimatte mineral matte lipstick, youngblood lipstick, youngblood cosmetics nederland, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, verzorgende lipstick, lipstick winter, donkerbruine lipstick

Youngblood Cosmetics is een minerale make-up merk. Ik ken het eigenlijk vooral via Shirley. Het merk stond al tijden op mijn lijstje om eens te proberen. Dat heb ik nu gedaan: de Youngblood Intimatte Mineral Matte Lipstick ging bij me in de test. De kleur Vain is een echte ‘vamp’ kleur; mooi voor de winter en dus niet voor niets onderdeel van de ‘Winterlook 2015’ van Youngblood.

Youngblood Intimatte Mineral Matte Lipstick Vain, youngblood cosmetics, youngblood intimatte mineral matte lipstick, youngblood lipstick, youngblood cosmetics nederland, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, verzorgende lipstick, lipstick winter, donkerbruine lipstick

Op deze foto’s heb ik de lipstick met een kwastje aangebracht. Wanneer ik de lipstick vanuit de huls aanbreng is de lipstick een stukje droger. Je kunt de kleur opbouwen: als je meerdere laagjes aanbrengt wordt Vain wat donkerder dan bij één laagje.

Youngblood Intimatte Mineral Matte Lipstick Vain, youngblood cosmetics, youngblood intimatte mineral matte lipstick, youngblood lipstick, youngblood cosmetics nederland, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, verzorgende lipstick, lipstick winter, donkerbruine lipstick

De lipstick zit vol met verzorgende ingrediënten als saffloerzaad olie, tocopherol, kamperfoelie bloemen extract, maar heel eerlijk gezegd merk ik daar niet heel veel van: de lipstick is dus vrij droog en droogt mijn lippen niet echt uit, maar voelt bij mij ook niet verzorgend.

Conclusie: een mooie kleur, maar ik vind het qua textuur en ook qua duurzaamheid geen bijzondere lipstick.

Youngblood Intimatte Mineral Matte Lipstick Vain, youngblood cosmetics, youngblood intimatte mineral matte lipstick, youngblood lipstick, youngblood cosmetics nederland, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, verzorgende lipstick, lipstick winter, donkerbruine lipstick

Hier vind je de offline verkooppunten van Youngblood Cosmetics, daarnaast kun je het merk bij verschillende webshops kopen. De Intimatte Mineral Matte Lipstick kost €27,50.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties