logo
23 February 2016

adidas Originals Superstar Slip On

Gepost in fashion

adidas Originals Superstar Slip On, adidas Originals, adidas sneakers, adidas slip on, fashion blogger, fashion is a party, schoenen, exclusieve sneakers, zalando, adidas superstar kopen, witte sneakers, zwarte sneakers

De adidas Superstar is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Superstars zijn al een tijdje een hit en lijken dat ook nog wel even te blijven. Niet gek dus, dat er steeds meer varianten komen op deze iconische sneaker. Zo spotte ik laatst de adidas Originals Superstar Slip On: jawel, de Superstar in slip on versie.

In eerste instantie spotte ik ze online op bovenstaand plaatje, maar kort daarna zag ik ook daadwerkelijk iemand ermee lopen. Ik moet zeggen: ik vind ze best leuk. Toch ben ik er bang voor dat ze een scenario te wachten staat als die van de Nike Roshe Run Slip On: leuk geprobeerd, maar nooit daadwerkelijk doorgebroken.

Je shopt ze hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties