logo
2 February 2016

Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer

Gepost in beauty

Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer / Fashion is a party

De Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer is een bijzonder product: het is een BB Cream voor de oogleden en tegelijkertijd een oogschaduwprimer. Het is een product dat de huid kalmeert, hydrateert, corrigeert en beschermt. De primer bevat SPF 20, Shea Extract en het EnviroDefend Complex. Dat laatste zegt me niet zoveel, maar zou beschermen tegen “stress uit de omgeving”.

Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer / Fashion is a party

De verpakking is – zoals we van Benefit Cosmetics gewend zijn- bijzonder. Zo heeft de dop de vorm van een vleugel. Ook de applicator is vernieuwend: het is een gel foam geïnspireerd op matrassen en kussens, dat zachter is dan (aanbrengen met) je vinger(s). In tegenstelling tot veel oogschaduwprimers heb je noch je vingers noch een kwastje nodig, wanneer je de primer gebruikt: je draait aan de verpakking, de vloeistof komt uit de applicator en smeer je vervolgens uit over je ooglid met dezelfde applicator. Ik vind het altijd ideaal als je je vingers niet vies hoeft te maken!

Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer / Fashion is a party

Wanneer de vloeistof uit de applicator komt, valt me gelijk één ding op: die is behoorlijk geel. Zou dat niet voor een gele vlek zorgen? Gelukkig niet: de primer valt helemaal weg in mijn huid. Hij egaliseert wel iets, maar doordat het zo ‘wegblendt’, vind ik het product niet heel erg camouflerend. Als oogschaduwprimer vind ik ‘m echter erg fijn: oogschaduw brengt prima aan over deze primer en blijft de hele dag goed zitten. Ook de verpakking en applicator vind ik prettig in gebruik.

Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer / Fashion is a party

Concluderend vind ik het beschermende en kalmerende effect van deze primer lastig te beoordelen, maar als oogschaduwprimer vind ik het absoluut een aanrader. Ik ben benieuwd hoe zuinig dit product in praktijk blijkt: hoe lang ik met één verpakking doe.

Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer / Fashion is a party

Je koopt Benefit Air Patrol BB Cream Eyelid Primer bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties