logo
27 February 2016

essence all that greys

Gepost in beauty

essence all that greys / Fashion is a party

Ik houd wel van over de top make-up. Laat mij maar smullen van Instagram foto’s van beauty guru’s die compleet geschminkt zijn. Ik weet dat men het ziet als onnatuurlijk en soms ook gewoon als lelijk, maar ik houd ervan – can’t help it. Kunstwimpers vind ik dan ook te gek. Helaas draag ik ze zelf nooit en eigenlijk weet ik ook niet precies waarom niet. Want als je je verdere make-up sutbiel houdt, dan kunnen kunstwimpers zelfs prima in het dagelijks leven, vind ik.

Toen ik de essence all that greys collectie zag liggen, met daarin onder andere kunstwimpers, greep ik daarom mijn kans en nam de fake lashes mee. Omdat ik het nooit doe, vond ik het aanbrengen nog wel even lastig hoor! Dat vereist nog wat verdere oefening.

essence all that greys, essence all that greys review, essence all that greys lipgloss, essence all that greys smokey eye pencil, essence all that greys eyeshadow palette, essence all that greys loose powder, essence all that greys corner lashes, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, smokey eyes, essence limited edition

Naast de corner lashes heb ik het porcelain loose face & body powder, het eyeshadow palette, het smokey eye pencil in back to black en de lipgloss in roaring red uit de collectie. Ik verwerkte ze in twee looks, waarvan bovenstaande de eerste is.

Voor de look gebruikte ik het eyeshadow palette, de corner lashes, het smokey eye penil en de loose powder. Het oogschaduwpalette vind ik echt goed gepigmenteerd, ik heb het wel eens anders meegemaakt bij essence. Het zalmkleurtje had wat feller gemogen, maar je kunt met deze oogschaduws prima uit de voeten. Over het loose powder ben ik niet zo te spreken. De verpakking is van karton en voelt ontzettend cheap aan. Ik dacht eerst dat dit poeder een highlighter is, maar het is ‘gewoon’ een matterend poeder, die vrij korrelig is van textuur. Dit product voegt wat mij betreft niets toe.

essence all that greys, essence all that greys review, essence all that greys lipgloss, essence all that greys smokey eye pencil, essence all that greys eyeshadow palette, essence all that greys loose powder, essence all that greys corner lashes, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, smokey eyes, essence limited edition

De corner lashes vind ik leuk, maar toch vind ik het ietwat gek staan om alleen aan de buitenkant fake lashes te dragen: je ziet duidelijk waar ze ophouden, van mij hadden ze subtiel door mogen lopen. Het smokey eye pencil werkt erg gemakkelijk: het is een ideaal product om een ‘smudged eye pencil look’ of iets wat daarop lijkt mee te creëren. Wel moet je erg oppassen met fall out!

essence all that greys, essence all that greys review, essence all that greys lipgloss, essence all that greys smokey eye pencil, essence all that greys eyeshadow palette, essence all that greys loose powder, essence all that greys corner lashes, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, smokey eyes, essence limited edition

Hierboven zie je mijn look met opnieuw het oogschaduwpalette en het smokey eye pencil met daarnaast de lipgloss. Die laatste is echt een knaller! Ik was bang dat de lipgloss eenmaal aangebracht niet zo gepigmenteerd zou blijken, maar dit valt gelukkig erg mee. Heel rood vind ik de tint overigens niet: eerder roze. Bij deze lipgloss is het oppassen geblazen met eten, want je lippen worden er one big mess van. Wat dat betreft is het meer een lipgloss voor als je een avondje niets anders doet dan nipjes van drankjes nemen of voor als je bijvoorbeeld een fotoshoot op de planning hebt staan.

essence all that greys, essence all that greys review, essence all that greys lipgloss, essence all that greys smokey eye pencil, essence all that greys eyeshadow palette, essence all that greys loose powder, essence all that greys corner lashes, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, smokey eyes, essence limited edition

De essence all that greys collectie is nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt of tot half maart. Voor meer informatie en verkoopprijzen, klik hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties