logo
25 February 2016

Louboutin Velvet Matte Lip Colour Eton Moi

Gepost in beauty

Louboutin Velvet Matte Lip Colour Eton Moi, louboutin lipstick, donkerpaarse lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, christian louboutin, louboutin lipstick swatches, louboutin lipstick review, louboutin lipstick nederland, louboutin lipstick net-a-porter, louboutin lipstick nordstrom, louboutin lipstick kopen, dure lipstick, high end lipstick, lipstickhuls

In deze vlog konden jullie zien dat ik van Vera een Louboutin lipstick kreeg. Wauw, wat een fantastisch kado! Ik ben er echt heel blij mee!

Afgelopen zomer bracht Christian Louboutin zijn lipsticklijn uit. Ik ken niet de prijzen van alle lipsticks op de hele wereld uit mijn hoofd, maar duidelijk is dat deze lipsticks zich in het duurdere (of zeg maar gerust: ‘duurste’) segment bevinden. Je krijgt dan ook niet ‘gewoon een lipstick’ voor je geld. De lipstick is een compleet pronkstuk, inclusief een luxe doosje. Uiteindelijk gaat het om de inhoud, I guess, maar ik ben eerlijk gezegd wel gevoelig voor zo’n bijzondere lipstickhuls.

Louboutin Velvet Matte Lip Colour Eton Moi, louboutin lipstick, donkerpaarse lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, christian louboutin, louboutin lipstick swatches, louboutin lipstick review, louboutin lipstick nederland, louboutin lipstick net-a-porter, louboutin lipstick nordstrom, louboutin lipstick kopen, dure lipstick, high end lipstick, lipstickhuls

Er zijn verschillende soorten Louboutin lipsticks: Silky Satin Lip Colour, Velvet Matte Lip Colour, Voile Sheer Lip Colour en Lip Definer. Ik heb de Louboutin Velvet Matte Lip Colour in Eton Moi. Een heel donkerpaarse lipstick met een koele ondertoon.

Zulke donkere lipsticks hebben nogal eens de neiging om niet gelijkmatig aan te brengen, maar daar heb je met deze lipstick in principe geen last van. De textuur vind ik perfect: niet te romig, niet te droog. Echt mat zou ik ‘m overigens niet willen noemen: ik heb ze een stuk matter meegemaakt.

Louboutin Velvet Matte Lip Colour Eton Moi, louboutin lipstick, donkerpaarse lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, christian louboutin, louboutin lipstick swatches, louboutin lipstick review, louboutin lipstick nederland, louboutin lipstick net-a-porter, louboutin lipstick nordstrom, louboutin lipstick kopen, dure lipstick, high end lipstick, lipstickhuls

Gelukkig valt de kwaliteit me dus niet tegen. Feit blijft natuurlijk dat je voor die kwaliteit alsnog niet deze aankoop hoeft te doen: die kwaliteit kun je ook krijgen voor een kwart van de prijs. Deze lipstick is vooral een waardige uitgave als je gewoon een pareltje wilt.

Louboutin Velvet Matte Lip Colour Eton Moi, louboutin lipstick, donkerpaarse lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, christian louboutin, louboutin lipstick swatches, louboutin lipstick review, louboutin lipstick nederland, louboutin lipstick net-a-porter, louboutin lipstick nordstrom, louboutin lipstick kopen, dure lipstick, high end lipstick, lipstickhuls

En? Wil je dat? Je koopt Louboutin lipstick bijvoorbeeld hier of hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties