logo
12 February 2016

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory

Gepost in beauty

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory, max factor, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation review, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory swatches, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory nieuw, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation test, max factor foundation, primer, concealer, foundation voor heel lichte huid, vichy dermablend foundation, kruidvat, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Yes: er komen steeds meer foundations voor de heel lichte huid bij de drogist te liggen! Ook Max Factor is lekker bezig: sinds deze maand is de Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation-lijn uitgebreid met drie nieuwe tinten. Er zijn nu twee hele lichte en één donkerdere tint extra. Ik testte de kleur ’40 Light Ivory’, de lichtste tint uit de lijn.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory, max factor, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation review, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory swatches, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory nieuw, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation test, max factor foundation, primer, concealer, foundation voor heel lichte huid, vichy dermablend foundation, kruidvat, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Volgens Max Factor is de Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation een primer, concealer en foundation in één. Dat betwijfelde ik gelijk, want die drie producten hebben alle drie een andere functie en naar mijn idee moet je die niet eens in één product wíllen stoppen. Al gebruik ik graag een concealer als foundation, moet ik toegeven.

Gelukkig is Light Ivory daadwerkelijk licht genoeg voor mijn huidtint en tegelijkertijd ook echt perfect voor mijn huidtint. Ik heb zelden zo’n goede kleurmatch, zeker bij een drogisterij foundation.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory, max factor, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation review, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory swatches, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory nieuw, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation test, max factor foundation, primer, concealer, foundation voor heel lichte huid, vichy dermablend foundation, kruidvat, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

De dekking mag van mij beter. Zeker als je beweert dat deze foundation ook als concealer kan dienen. Nu moet ik bekennen dat ik de laatste tijd de Vichy Dermablend foundation gebruik (met heel veel dekking) en dus de lat der dekking hoog heb liggen, maar dan nog…

Hieronder een voor- en nafoto:

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory, max factor, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation review, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory swatches, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory nieuw, Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation test, max factor foundation, primer, concealer, foundation voor heel lichte huid, vichy dermablend foundation, kruidvat, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Qua textuur vind ik de foundation erg fijn: niet te droog, niet te vet en het product blendt mooi weg in de huid. Ik kan ‘m aanraden!

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation Light Ivory koop je bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties