logo
9 February 2016

MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy

Gepost in beauty

MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, mua, mua luxe, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, metallic oogschaduw, oogschaduwprimer, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy swatches, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kruidvat, eyeliner, glans

Het MUA Luxe Metallic Eye Palette in Alchemy: een oogschaduw palette met drie metallic oogschaduws en één oogschaduwprimer. Hoewel vooral de derde kleur erg goed gepigmenteerd is, is dit echt een palette voor wie houdt van glans. Met name de eerste twee kleuren bevatten dan ook meer metallic dan kleur.

MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, mua, mua luxe, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, metallic oogschaduw, oogschaduwprimer, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy swatches, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kruidvat, eyeliner, glans

Je moet houden van dat effect, maar ik vind dit palette origineel. Er zijn al zoveel matte oogschaduws; de kleuren in combinatie met een textuur als deze kom ik niet heel veel tegen. Ik vind dat de oogschaduws tussen poeders en creams inzitten. Ze werken en blenden prima, alleen vind ik dat ze de neiging hebben wat in de lijntjes te kruipen. Maar dat zou ook kunnen komen door de primer…

MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, mua, mua luxe, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, metallic oogschaduw, oogschaduwprimer, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy swatches, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kruidvat, eyeliner, glans

Bij die laatste – de primer dus- vind ik het fijn dat deze lekker licht en goed gepigmenteerd is (waardoor de oogschaduwkleuren beter tot hun recht komen), maar ik heb ook het idee dat de primer de neiging heeft te gaan ‘glijden’.

MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, mua, mua luxe, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, metallic oogschaduw, oogschaduwprimer, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy swatches, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kruidvat, eyeliner, glans

Gezien de prijs zul je je aan dit palette echt geen buil vallen. Ik ben eigenlijk best wel enthousiast!

MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, mua, mua luxe, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy, metallic oogschaduw, oogschaduwprimer, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy swatches, MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, kruidvat, eyeliner, glans

Je koopt het MUA Luxe Metallic Eye Palette Alchemy hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties