logo
1 February 2016

Eskiva

Gepost in mijn outfits

puma eskiva, sneakers, puma sneakers, adidas superstar, skinny jeans, retro sneakers, fashion blogger, fashion is a party, outfitpost, lang zwart vest, mango, grijs t-shirt, cropped t-shirt, weekday jeans, blond haar, rihanna pumapuma eskiva, sneakers, puma sneakers, adidas superstar, skinny jeans, retro sneakers, fashion blogger, fashion is a party, outfitpost, lang zwart vest, mango, grijs t-shirt, cropped t-shirt, weekday jeans, blond haar, rihanna pumapuma eskiva, sneakers, puma sneakers, adidas superstar, skinny jeans, retro sneakers, fashion blogger, fashion is a party, outfitpost, lang zwart vest, mango, grijs t-shirt, cropped t-shirt, weekday jeans, blond haar, rihanna puma></a><title=puma eskiva, sneakers, puma sneakers, adidas superstar, skinny jeans, retro sneakers, fashion blogger, fashion is a party, outfitpost, lang zwart vest, mango, grijs t-shirt, cropped t-shirt, weekday jeans, blond haar, rihanna pumapuma eskiva, sneakers, puma sneakers, adidas superstar, skinny jeans, retro sneakers, fashion blogger, fashion is a party, outfitpost, lang zwart vest, mango, grijs t-shirt, cropped t-shirt, weekday jeans, blond haar, rihanna puma

Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van de PUMA Eskiva sneaker. Een super retro model, die – met wat hulp van Rihanna– weer terugkomt zoals de adidas Superstar terugkwam. Wat ik zo tof vind aan deze sneakers is dat ze een stuk hoger zijn dan gemiddeld. Daarmee zijn ze onderscheidend ten opzichte van andere populaire sneakermodellen. Het lijkt me super tof om ze in het voorjaar te dragen met een cropped jeans of misschien wel culottes of een minstens zo retro spijkerrokje?

Deze combinatie – met een grijze jeans en mijn lange zwarte vest- vind ik erg tof geworden. De outfit is in de basis simpeler dan simpel, maar doordat je de Eskiva nog niet zo heel veel ziet en door de lengte van het vest, voelde ik me toch verre van standaard.

En dan nog even mijn haar. Ik heb nu een paar weken lichter haar en ik moet toch constateren dat ik me veel meer mezelf voel. Een donker uitstapje was leuk hoor, maar ik ben meer een blondie.

Ik draag:

& Other Stories grijze t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
MANGO lang zwart vest (kun je hier vinden)
Weekday grijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
PUMA Eskiva sneakers (kun je hier vinden)
Fashionology ketting en ring (hier kun je Fashionology vinden)
& Other Stories cuff (hier kun je look alikes vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties