logo
15 February 2016

Rimmel Glam’eyes Quad Eyeshadow, Exaggerate Eye Liner, 24 HR Supercurler Mascara en Lasting Finish Soft Colour Blush

Gepost in beauty

Rimmel Glam'eyes Quad Eyeshadow, Exaggerate Eye Liner, 24 HR Supercurler Mascara en Lasting Finish Soft Colour Blush, rimmel, rimmel london, rimmel glam'eyes quad eyeshadow smokey noir, rimmel exaggerate eye liner, rimmel 24 HR Super Curler Mascara, rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush, perzik blush, koraal blush, rimmel review, budget mascara, liquid eyeliner, oogschaduw, fashion blogger, fashion is a party

Ik heb afgelopen weekend even een aantal Rimmel producten in één lookie gegooid. In het begin voelde ik me een beetje ‘too much’, maar toen ik er allerlei complimenten over kreeg (zelfs een wildvreemde mevrouw zei: ‘Wat zijn je ogen mooi, mooi opgemaakt!’) en zelf gewend was geraakt aan de flinke eyeliner, vond ik het toch wel een toffe make-up look. Bovendien vind ik een flinke dosis make-up nooit zo erg als ik outfitfoto’s ga maken, omdat ik weet dat make-up op foto’s altijd een stuk meer ‘wegvalt’ dan in het echt.

Rimmel Glam'eyes Quad Eyeshadow, Exaggerate Eye Liner, 24 HR Supercurler Mascara en Lasting Finish Soft Colour Blush, rimmel, rimmel london, rimmel glam'eyes quad eyeshadow smokey noir, rimmel exaggerate eye liner, rimmel 24 HR Super Curler Mascara, rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush, perzik blush, koraal blush, rimmel review, budget mascara, liquid eyeliner, oogschaduw, fashion blogger, fashion is a party

De Rimmel Glam’eyes Quad Eyeshadow in ‘Smokey Noir’ is een praktisch, compact en kwalitatief goed kitje om smokey eyes mee te maken. Máár: erg origineel is deze oogschaduw natuurlijk niet. De Exaggerate Eye Liner is super zwart, brengt fijn aan (voorwaarde is dat je wel van liquid eyeliner moet houden), maar ook deze heeft een ‘maar’: het breekt wanneer het opdroogt. Je ziet het alleen van heel dichtbij, maar toch: het is niet de bedoeling natuurlijk. Jammer, want anders was er op deze eyeliner niets aan te merken geweest.

Verder zie je de Rimmel 24 HR Super Curler Mascara op deze foto’s. Dit is echt een mascara die je moet opbouwen met meerdere laagjes. Hij separeert mooi en klontert niet, maar zorgt niet gelijk voor veel volume of lengte. Wel na een paar laagjes.

Rimmel Glam'eyes Quad Eyeshadow, Exaggerate Eye Liner, 24 HR Supercurler Mascara en Lasting Finish Soft Colour Blush, rimmel, rimmel london, rimmel glam'eyes quad eyeshadow smokey noir, rimmel exaggerate eye liner, rimmel 24 HR Super Curler Mascara, rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush, perzik blush, koraal blush, rimmel review, budget mascara, liquid eyeliner, oogschaduw, fashion blogger, fashion is a party

De Lasting Finish Soft Colour Blush in de kleur #190 Coral is best flink gepigmenteerd en heeft een mooie perzikkleurige tot koraalkleurige tint. Ik ben dol op warme blushes, dus met deze ben ik helemaal blij. Het kwastje dat erbij zit is overigens flut: voor de vorm heb ik geprobeerd de blush daarmee aan te brengen, maar het kan niet anders of dat wordt streperig en ongelijkmatig.

Als ik van deze producten er één zou mogen aanraden, dan zou het de blush zijn. De andere producten zijn ook prima, maar niet heel onderscheidend of bijzonder.

Rimmel Glam'eyes Quad Eyeshadow, Exaggerate Eye Liner, 24 HR Supercurler Mascara en Lasting Finish Soft Colour Blush, rimmel, rimmel london, rimmel glam'eyes quad eyeshadow smokey noir, rimmel exaggerate eye liner, rimmel 24 HR Super Curler Mascara, rimmel Lasting Finish Soft Colour Blush, perzik blush, koraal blush, rimmel review, budget mascara, liquid eyeliner, oogschaduw, fashion blogger, fashion is a party

De Rimmel Glam’eyes Quad Eyeshadow vind je hier, de Exaggerate Eye Liner kun je hier kopen, de 24 HR Super Curler Mascara schaf je hier aan en de Lasting Finish Soft Colour Blush kun je hier vinden.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties