logo
8 February 2016

Shearling coat

Gepost in mijn outfits

shearling coat, chic le fric, patchwork coat, faux fur coat, faux fur laarzen, mango, skinny jeans, grijze jeans, weekday, wollen trui, divorce, Valentijnsdagshearling coat, chic le fric, patchwork coat, faux fur coat, faux fur laarzen, mango, skinny jeans, grijze jeans, weekday, wollen trui, divorce, Valentijnsdagshearling coat, chic le fric, patchwork coat, faux fur coat, faux fur laarzen, mango, skinny jeans, grijze jeans, weekday, wollen trui, divorce, Valentijnsdagshearling coat, chic le fric, patchwork coat, faux fur coat, faux fur laarzen, mango, skinny jeans, grijze jeans, weekday, wollen trui, divorce, Valentijnsdag

Hoe was jullie weekend? Ik zit terwijl ik dit schrijf (op zondagavond) Divorce te kijken. Inmiddels is dat overigens overgegaan op The Big Picture, waarbij ik me hooglijk zit te verbazen over een mevrouw die nog nooit van een peplumtop heeft gehoord. Maar dat zegt vast meer over mij dan over haar.

Vanmiddag heb ik weer eens foto’s gemaakt samen met Bas, speciaal voor Valentijnsdag. Wat is samen op de foto gaan toch lastig! Of het wordt gelijk cheesy, of het ziet er juist heel afstandelijk uit… en dan moet je ook nog allebei tegelijk leuk kijken, wat helaas vaker niet dan wel lukt. Maar ik heb net toch een paar leuke weten te selecteren, dus stay tuned!

Deze foto’s zijn – zoals je ziet- nog even solo. Toen ik deze jas online zag, had ik gelijk het gevoel dat hij voor me gemaakt was. Ik vind ‘m echt fan-tas-tisch. De laarzen erbij kan je leuk vinden of too much, maar ik kon het niet laten ze een keer samen te combineren.

Ik draag:

Weekday wollen trui (hier kun je een look alike vinden)
Chic Le Fric shearling coat (kun je hier vinden)
Weekday grijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
MANGO zwarte laarzen met faux fur (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties