logo
5 February 2016

Smashbox Be Legendary Lipstick Panorama Pink

Gepost in beauty

smashbox be legendary lipstick, smashbox panorama pink, smashbox be legendary lipstick swatches, smashbox review, smashbox be legendary lipstick review, roze lipstick, beautyblog, donker haar, fashion blogger, fashion is a party

Hallo, daar ben ik weer even met donker haar! Zo gaat dat soms bij mij: dan zijn er allerlei dingen waar ik over kan/wil schrijven en dan wachten er daardoor producten of andere dingen die niet per se gelijk online hoeven. Zo ook deze foto’s, die ik gisteren weer tegenkwam. Ik schreef eerder deze week nog dat ik blij ben dat ik (weer) een blondie ben, maar nu ik deze foto’s zie denk ik: hmm, eigenlijk was donker toch best wel gaaf. Miss wispelterig, haha!

smashbox be legendary lipstick, smashbox panorama pink, smashbox be legendary lipstick swatches, smashbox review, smashbox be legendary lipstick review, roze lipstick, beautyblog, donker haar, fashion blogger, fashion is a party

Niet alleen mijn haarkleur, maar ook Panorama Pink vind ik echt wel gaaf. Creamy, goed dekkend, fel, maar niet zoals bijvoorbeeld MAC Candy Yum Yum (een favoriet, maar soms mag het wat minder). Ook Panorama Pink vind ik – net als Nude Beach – niet heel longlasting, maar toch noem ik deze lipstick een stuk meer legendary dan haar zusje. Gewoon net wat meer bijzonder.

smashbox be legendary lipstick, smashbox panorama pink, smashbox be legendary lipstick swatches, smashbox review, smashbox be legendary lipstick review, roze lipstick, beautyblog, donker haar, fashion blogger, fashion is a party

Ja, Panorama Pink is een perfect kleurtje om jezelf kado te doen ter ere van Valentijnsdag (of om mee te hinten natuurlijk!). Je koopt Smashbox Be Legendary Lipstick Panorama Pink hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties