logo
3 February 2016

Tien outfits met All Stars

Gepost in fashion

Tien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggers

All Stars zijn natuurlijk van alle tijden, maar toch heb ik het gevoel dat ze op dit moment totaal niet on top of mind zijn in de modewereld. Ik zie maar weinig outfits met All Stars voorbij komen op modeblogs, wat er toch een beetje in resulteert dat ik mijn eigen All Stars ook laat staan (mede omdat het winter is natuurlijk). Ik blijf ze leuk vinden, maar als ik ze om me heen niet veel zie, raak ik gewoon niet zo geïnspireerd om ze te dragen. Zonde, want ik heb best wat kleuren All Stars in mijn schoenenrek staan, dus zodra het voorjaar zijn intrede doet, wil ik ze graag weer gaan dragen.

Zodoende ben ik zelf maar gaan zoeken naar een nieuwe dosis outfitinspiratie met All Stars. In het verleden maakte ik overigens al eens een soortgelijke post, maar dat is alweer drie jaar geleden en zijn jullie allang vergeten, toch?

Tien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggersTien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggersTien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggersTien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggersTien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggersTien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggersTien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggersTien outfits met All Stars, all stars, converse, outfit inspiratie, outfits all stars, winter outfit all stars, zomer outfit all stars, all stars 2016, outfitinspiratie all stars, outfits converse, fashion blogger, fashion bloggers

Bronnen foto’s:

fightny.com / makeitlast.se / victoriatornegren.se / queenofjetlags.com / creatorsofdesire.com / dariadaria.com / cathinthecity.com / alexadagmar.com / byfunda.luellemag.com

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties