logo
26 February 2016

Vlogging is a party #9 – Ik zoek geluk

Gepost in video

louboutin lipstick, regen, sanny zoekt geluk, isadora, catrice rough luxury, goed proeven arnhem, vila velperweg arnhem, vlogging is a party, vlog, vlogs, fashion blogger, fashion is a party, bas suz, suz fashion is a party, zumba, kamera express, cavia's

Afgelopen weekend mocht ik maar liefst twee keer uiteten, kliederde ik erop los met de Catrice Rough Luxury collectie, liet ik mijn camera nakijken bij Kamera Express en ging ik op YouTube op zoek naar geluk.

Vorige week vlogde ik over koperen bestek van IKEA en mijn Valentijnskado. Bekijk die vlog hier, als je hem nog niet gezien hebt.

Een mooi weekend alvast en bedankt – maar écht – voor het kijken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties