logo
28 February 2016

Just me and my coat

Gepost in mijn outfits

shearling coat, patchwork coat, chic le fric, puma, puma eskiva, skinny jeans, fashion blogger, fashion is a party, beige trui, h&m man, & other stories, lente, winterkleding, bas' verjaardag, winterjasshearling coat, patchwork coat, chic le fric, puma, puma eskiva, skinny jeans, fashion blogger, fashion is a party, beige trui, h&m man, & other stories, lente, winterkleding, bas' verjaardag, winterjasshearling coat, patchwork coat, chic le fric, puma, puma eskiva, skinny jeans, fashion blogger, fashion is a party, beige trui, h&m man, & other stories, lente, winterkleding, bas' verjaardag, winterjasshearling coat, patchwork coat, chic le fric, puma, puma eskiva, skinny jeans, fashion blogger, fashion is a party, beige trui, h&m man, & other stories, lente, winterkleding, bas' verjaardag, winterjasshearling coat, patchwork coat, chic le fric, puma, puma eskiva, skinny jeans, fashion blogger, fashion is a party, beige trui, h&m man, & other stories, lente, winterkleding, bas' verjaardag, winterjas

Hoe was jullie weekend? Ik heb gisteren Bas’ verjaardag gevierd (daarover meer in de komende vlog) en de dag daarvoor zijn we bij zijn verjaardagskado gaan kijken. Kunnen jullie al raden wat dat is?

Verder heb ik de afgelopen twee dagen genoten van het lekkere weer. Het voelde echt als de eerste lentedagen, hoewel de wind het nog wel fris maakt. Ik heb niet speciaal iets met of in de zon gedaan (afgezien van foto’s gemaakt), maar het kijkt gewoon al heel anders naar buiten als de zon schijnt en de eerste knopjes aan de bomen verschijnen.

Aan de ene kant krijg ik wel weer zin in zomeroutfits, aan de andere kant wil ik nog even profiteren van de winterkleding die ik heb. Waaronder deze jas. Ik ben benieuwd hoe jullie ‘m vinden in combinatie met deze sneakers.

Fijne avond!

Ik draag:

H&M Man beige trui (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories grijze jeans (hier kun je een look alike vinden)
PUMA Eskiva sneakers (kun je hier vinden)
Chic le Fric shearling coat (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties