logo
16 March 2016

Bombers

Gepost in fashion

bombers, bomberjack, girly, sportief, sportief jasje, bomberjack, bomber dames, bomberjack kopen, bomberjas, zomerjas, bomberjack print, bomberjasje, bomber outfit, bomber webshop, bomber online shop, bomber budget, bomberjacks, inspiratie bomber

De bomber vind ik een perfect voorbeeld van een stilzwijgende trend. Hij heeft nooit een echte buzz gecreëerd (zoals, eeuhm, de Nike Air Max bijvoorbeeld, toen ze terug kwamen – of telt een vergelijking met schoenen niet?) en toch is hij er alweer jaren.

Bombers zijn een grote kledingliefde van me. Ik houd niet zo van blazers en andere nette jasjes. Geef mij maar een good old bomber. Simpel of juist lekker bombastisch. Girly of vooral sportief. I don’t really care.

Gisteren schreef ik dat Belweder wat meer aandacht verdient, maar voor de bomber ga ik ook graag de barricades op. Want dat verdient ie. Hieronder daarom een aantal toffe jackies op een rij. Klik op ze om ze te shoppen.

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties