logo
17 March 2016

Clarks x Christopher Raeburn

Gepost in fashion

Clarks x Christopher Raeburn, clarks, christopher raeburn, clarks x christopher raeburn, fashion blogger, fashion is a party, clarks sandalen, clarks sneakers, clarks enkellaarzen, zomerschoenen, damesschoenen, christopher raeburn, designerschoenen, leren schoenen, clarks kortingscode

Tijdens de laatste Londen Fashion Week heeft Clarks haar collectie in samenwerking met ontwerper Christopher Raeburn gepresenteerd. De Clarks x Christopher Raeburn collectie is geïnspireerd op Borneo en zijn oerwouden en dat zie je terug in de kleuren en materialen. Het leek me leuk weer eens te laten zien dat Clarks meer is dan alleen de desert boot.

Vooral de witte enkellaarzen vind ik tof voor het voorjaar. En deze sandalen, want ik ben helemaal weg van kurk!

Clarks x Christopher Raeburn, clarks, christopher raeburn, clarks x christopher raeburn, fashion blogger, fashion is a party, clarks sandalen, clarks sneakers, clarks enkellaarzen, zomerschoenen, damesschoenen, christopher raeburn, designerschoenen, leren schoenen, clarks kortingscode

Shoppen? Met deze kortingscode krijg je tijdelijk je verzendkosten gratis in de webshop van Clarks.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties