logo
4 March 2016

Fringes & checks

Gepost in mijn outfits

fringes, franje, ruit, geruite blazer, geruit colbert, skinny jeans, vanharen schoenen, vanharen enkellaarzen, fringe boots, enkellaarzen franje, bruin, trend voorjaar zomer, damesschoenen, schoenentrends 2016, fringe scarf, advertorialfringes, franje, ruit, geruite blazer, geruit colbert, skinny jeans, vanharen schoenen, vanharen enkellaarzen, fringe boots, enkellaarzen franje, bruin, trend voorjaar zomer, damesschoenen, schoenentrends 2016, fringe scarf, advertorialfringes, franje, ruit, geruite blazer, geruit colbert, skinny jeans, vanharen schoenen, vanharen enkellaarzen, fringe boots, enkellaarzen franje, bruin, trend voorjaar zomer, damesschoenen, schoenentrends 2016, fringe scarf, advertorialfringes, franje, ruit, geruite blazer, geruit colbert, skinny jeans, vanharen schoenen, vanharen enkellaarzen, fringe boots, enkellaarzen franje, bruin, trend voorjaar zomer, damesschoenen, schoenentrends 2016, fringe scarf, advertorialfringes, franje, ruit, geruite blazer, geruit colbert, skinny jeans, vanharen schoenen, vanharen enkellaarzen, fringe boots, enkellaarzen franje, bruin, trend voorjaar zomer, damesschoenen, schoenentrends 2016, fringe scarf, advertorial

Na een periode waarin ik steeds meer zwart begon te dragen, herontdek ik nu de bruintinten weer. Misschien speelt mijn haar daar ook wel een rol bij: beige en bruine kleding wordt als het ware één met mijn haar, nu het weer lichter is. Tel daarbij op dat er hier en daar wat blad aan de bomen begint te verschijnen en het palette aan natuurlijke tinten is compleet.

Deze outfit voelt een beetje boho chic; een stijl waar ik me al een tijdje niet meer aan gewaagd heb, maar die me nu toch weer goed bevalt. De fringes aan de schoenen en sjaal zorgen – in combinatie met de kettinkjes- voor het boho deel, terwijl de blazer de look wat gekleder maakt. Het blauw van de skinny jeans contrasteert lekker met de rest.

De enkellaarzen komen uit de nieuwe collectie van vanHaren en heb ik al regelmatig gedragen. Ze zijn (ook) heerlijk in combinatie met een jeans en oversized trui.

Wist je overigens dat je vanHaren sinds een tijdje ook op Instagram kunt volgen? Je vindt er tal van inspiratie voor het combineren van je vanHaren schoenen en blijft up to date van de nieuwste modellen.

En oh ja: mocht je nog niet overtuigd zijn van bruin… mijn enkellaarzen met fringes zijn er ook in zwart.


– Dit is een advertorial –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties