logo
22 March 2016

Estee Lauder Envy Sculpting Gloss Suggestive Kiss

Gepost in beauty

Estee Lauder Envy Sculpting Gloss Suggestive Kiss / Fashion is a party

Estee Lauder Envy Sculpting Gloss: een lippenbalsem in vloeibare textuur, volgens Estee Lauder. Het eerste wat ik dacht was – eerlijk gezegd- dat men blijkbaar weer iets nieuws moest bedenken om een ‘gewone lipgloss’ in de markt te zetten. Maar ik corrigeerde mijn gedachte meteen, want ik weet dat er wel degelijk veel verschil is tussen lipgloss. Dus wat is dan ‘gewoon’?

Lipgloss kan zowel enorm mee- als tegenvallen. De één loopt erg uit, plakt als een malle, verdeelt de kleur niet gelijkmatig en houdt maar kort. De ander laat je simpelweg tien keer vrouwelijker voelen en accentueert je lippen perfect.

Estee Lauder Envy Sculpting Gloss Suggestive Kiss / Fashion is a party

Suggestive Kiss is mijn nieuwe ‘go to’ lipgloss. Ik draag ‘m erg vaak, vind hem bijzonder in zijn eenvoud (om er even een poëtisch statement tegenaan te gooien). De glitters zijn goed aanwezig, maar niet too much. De gloss laat de natuurlijke tint van mijn lippen mooi uitkomen. Hij blijft prima zitten en plakt niet op een irritante manier. Bovendien droogt de Estee Lauder Envy Sculpting Gloss mijn lippen inderdaad niet uit. Een vloeibare lippenbalsem is misschien wat overdreven, maar deze gloss komt wel in de buurt. 

Ik vind dit echt een lipproduct dat je lippen enorm opknapt, zonder dat het letterlijk opvalt. Ideaal voor gelegenheden waarbij je er wel op je best uit wilt zien, maar graag op een subtiele manier.

Estee Lauder Envy Sculpting Gloss Suggestive Kiss / Fashion is a party

Je koopt Estee Lauder Envy Sculpting Gloss Suggestive Kiss bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties