logo




21 March 2016

Fisherman

Gepost in mijn outfits

fisherman, bomberjack, jeans, streepjes, gestreept, fisherman cap, fashion blogger, fashion is a party, chelsea boots, mi moneda la roca, mi moneda armband fashion is a party outfits, enka terrein, modemusthaves, cos, h&m trend, & other storiesfisherman, bomberjack, jeans, streepjes, gestreept, fisherman cap, fashion blogger, fashion is a party, chelsea boots, mi moneda la roca, mi moneda armband fashion is a party outfits, enka terrein, modemusthaves, cos, h&m trend, & other storiesfisherman, bomberjack, jeans, streepjes, gestreept, fisherman cap, fashion blogger, fashion is a party, chelsea boots, mi moneda la roca, mi moneda armband fashion is a party outfits, enka terrein, modemusthaves, cos, h&m trend, & other storiesfisherman, bomberjack, jeans, streepjes, gestreept, fisherman cap, fashion blogger, fashion is a party, chelsea boots, mi moneda la roca, mi moneda armband fashion is a party outfits, enka terrein, modemusthaves, cos, h&m trend, & other storiesfisherman, bomberjack, jeans, streepjes, gestreept, fisherman cap, fashion blogger, fashion is a party, chelsea boots, mi moneda la roca, mi moneda armband fashion is a party outfits, enka terrein, modemusthaves, cos, h&m trend, & other storiesfisherman, bomberjack, jeans, streepjes, gestreept, fisherman cap, fashion blogger, fashion is a party, chelsea boots, mi moneda la roca, mi moneda armband fashion is a party outfits, enka terrein, modemusthaves, cos, h&m trend, & other stories

De ‘fisherman cap’ (of ‘politiepet’) was een paar jaar geleden opeens een hit. Hij was overal: op de cover van magazines, bij every single fashion blogger en dus al gauw ook in een hoop winkels. Ik was gelijk enthousiast: het was echt zo’n item dat eigenlijk best makkelijk te combineren was en van een simpele outfit gelijk een “look” maakte.

Maar er komt een ‘maar’. Het was een eendagsvlieg. Zo snel als de cap gekomen was, zo snel was hij ook weer outdated. Nu zie ik ‘m alweer een tijdje hier en daar opduiken. Lang niet zo vaak als toen. En dus durfde ik het wel weer eens aan. Want leuk vind ik ‘m nog steeds.

Ik draag:

H&M Trend gestreepte top (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories bomberjack (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories grijze skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
COS chelsea boots (hier kun je look alikes vinden)
Mi Moneda La Roca armband (kun je hier vinden)

 

Shop mijn look:


Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties