logo
26 March 2016

Vlogging is a party #13 – Ik word ingeruild

Gepost in video

Vlogging is a party #13 - Ik word ingeruild, vlogging is a party, vlog, vlogs, fashion is a party vlog, youtube, hamburger, sugar hill arnhem, primark arnhem, budget shoppen, divorce, laatste aflevering divorce, make-up kwasten wassen, fashion blogger, nagels bijten, pakketjes, flessenpost, etos, kruidvat, vanharen, nieuwe schoenen, zwarte enkellaarzen, fashion is a party shop

Alweer een week voorbij! Ik keek in deze vlog de laatste aflevering van Divorce, ontving flessenpost, ging budget shoppen en kreeg te horen dat ik misschien binnenkort word ingeruild…

Wil je meer weten over mijn nieuwe enkellaarzen? Check dan nog even deze post.

Als je de vorige vlog nog niet gezien hebt, kun je die hier alsnog bekijken. Daar zie je hoe mijn haar werd geblondeerd.

Heb jij Divorce ook gevolgd? En hoe vaak was jij eigenlijk je make-up kwasten? Let me know!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties